Product toegevoegd aan winkelmand
 

InterventieKompas gebruiken


Training InterventieKompas gebruiken

  10-15 personen    8 uur     Op aanvraag

Met het InterventieKompas krijg je inzicht in het gedrag van jouw doelgroep. Het instrument biedt een gestructureerde vragenlijst waarmee jij met verschillende partijen in gesprek kunt gaan en stap voor stap kunt achterhalen waarom een bepaalde groep zich niet (of wel) aan de regels houdt. Deze inzichten geven jou de 'knoppen om aan te draaien' om het gewenste gedrag te stimuleren.

Volg de training InterventieKompas gebruiken en ontdek hoe jij mensen of organisaties kunt stimuleren om wetten en regels na te leven. Je maakt kennis met het InterventieKompas, leert wanneer je het instrument toe kunt passen en wat het voor uw organisatie op kan leveren.

Doelgroep

Professionals in handhaving, toezicht en beleid. Maar ook voor professionals die het onderwerp veiligheid in hun portefeuille hebben, is deze workshop interessant.

Trainers

Mr. Mirjam Prinsen

Sara Wester

Opzet

Tijdens de training maak je kennis met het InterventieKompas. Je leert hoe het instrument werkt en hoe je het kunt gebruiken om jouw beleid of toezicht effectiever te maken. De training gaat in op het bepalen van de doelgroep, het doelgedrag en op de verschillende dimensies uit het kompas die van invloed zijn op het gedrag. Ten slotte bepaal je aan de hand van het kompas een koers.

Inplannen

Interesse in de training InterventieKompas gebruiken? Neem contact op met Mirjam Prinsen, 06 52 638 751.

                     

                             << terug naar overzichtspagina

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid