Ga naar de inhoud

Sommige veiligheidsvraagstukken vragen om maatwerk. De specialisten van het CCV kunnen je helpen met adviezen die jouw probleem op maat benaderen. Samen komen we tot de oplossing.

We hebben veel ervaring met groepssessies begeleiden, inhoudelijke beleidsadviezen opstellen en implementeren, gedragswetenschappelijke inzichten toepassen en vertalen naar de praktijk. We werken altijd praktijkgericht met oog voor de context en de actualiteit.

Kortom: heb je een veiligheidsvraag, neem contact met ons op! En krijg een advies op maat.

Ons aanbod

Het CCV gaat met veel plezier het gesprek aan over diverse onderwerpen. Een selectie van ons aanbod in expertteams:

Bekijk alle thema’s van het CCV

In al onze producten en diensten staat de wens van de klant centraal. Daarom gaan we graag met je in gesprek om je vraag goed helder te krijgen. We bieden in zo’n gesprek de mogelijkheid om samen te komen tot nieuwe inzichten en producten.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Je hebt een veiligheidsprobleem en je komt er maar niet verder mee. Een frisse blik, een professional met afstand die eerlijk en open met je meedenkt, dat is wat je nodig hebt. Dat is wat wij bieden. Maak er gebruik van!

Samen nemen we je vraag onder de loep. Daarbij putten we uit onze kennis, creativiteit en ervaring. We benaderen het vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken. Zo komen we samen tot nieuwe inzichten waarmee je verder kunt.

In al onze producten en diensten staat de wens van de klant centraal. Bij maatwerk komt dat nog beter uit de verf. Bij maatwerk adviseren we, of ondersteunen we je op basis van jouw specifieke vraag bij het realiseren van jouw doelstellingen.

We hebben veel ervaring met trajectbegeleiding, incompany trainingen en procesbegeleiding. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Specifieke wensen

In al onze producten en diensten staat jouw wens als klant centraal. Op basis van jouw specifieke wensen adviseren wij over, of ondersteunen we je bij het realiseren van jouw doelstellingen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om samen te komen tot nieuwe inzichten en producten die op innovatieve wijze bijdragen aan een veilige en leefbare samenleving.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Het CCV biedt trainingen en e-learnings op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Qua inhoud en werkvormen divers, maar altijd praktisch toepasbaar.

Deskundige CCV-adviseurs met trainingsvaardigheden verzorgen ons aanbod. Zij maken gebruik van actuele kennis en ervaringen uit de praktijk. En omdat we het belangrijk vinden om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw wensen, bieden we vooral trainingen op maat en op de locatie die jou past.

Bekijk ons aanbod

360 gradenvideo’s

In de 360 graden bewustwordings- en trainingsvideo’s worden situaties levensecht nagebootst. Je ziet en ervaart hoe je kunt reageren in bepaalde situaties, zoals bij een overval of diefstal. In totaal zijn er 13 video’s.