Ga naar de inhoud
Aantal deelnemers
Duur training
45 minuten
Kosten
Gratis
Datum

Een overval heeft veel impact. Om jou en je medewerkers voor te bereiden op een overval, kun je de gratis e-learning Laat je niet overvallen volgen. In deze korte online training leer je aan de hand van filmpjes en fotosituaties hoe je het risico op een overval zoveel mogelijk kunt verkleinen. Ook leer je hoe je het beste kunt reageren tijdens en na een overval.

Doelgroep

Ondernemers en medewerkers in de detailhandel en horeca

Opzet

De training bestaat uit 5 korte modules die je ieder afzonderlijk kunt volgen. Je sluit de e-learning af met een eindtoets. Klik op een van de onderwerpen om de training te starten.

1. Herken jouw patronen

Wat doe jij om het een overvaller gemakkelijk te maken? Kijk eens door de ogen van een overvaller en ontdek wat jij kunt veranderen aan je eigen gedrag. 

2. Herken de dader

Hoe alert ben jij? Leer hoe je verdacht gedrag kunt herkennen en hoe je daarop reageert.

3. Maatregelen in jouw onderneming

Voorkomen is beter dan genezen. Bekijk welke preventieve maatregelen je kunt nemen om een overval te voorkomen.

4. Tijdens de overval

Als het dan toch gebeurt, is jouw veiligheid het enige dat telt. Leer aan de hand van het RAAK-principe hoe je het beste kunt reageren tijdens een overval.

5. Vlak na de overval

Wat doe je direct na een overval? Hoe zorg je dat je die dingen doet, die het onderzoek naar de dader gemakkelijker maken? En welke hulp kun je inschakelen? Bekijk de tips.

Toets

Test je kennis. Bij een score van 90% of meer ontvang je een persoonlijk certificaat. Succes!