Ga naar de inhoud

Over certificeren

Met een certificaat toont een bedrijf aan dat de geleverde producten en/of diensten aan de norm voldoen. Dit wordt beoordeeld door certificatie-instellingen, die een overeenkomst hebben met het CCV. CCV-keurmerken staan voor kwaliteit. Alle bedrijven met een CCV-keurmerk kun je vinden via de zoekmachine Gekwalificeerde bedrijven.

Bekijk keurmerken

Patrick van den Brink (midden) met de Computable Award voor CCV-keurmerk Pentesten

Gekwalificeerde bedrijven

Heeft jouw bedrijf de deskundigheid in huis om aan de eisen van één of meerdere CCV-keurmerken te voldoen? Laat je dan kwalificeren. Je wordt dan ook opgenomen in de zoekmachine met gekwalificeerde bedrijven.

Certificatie- en inspectiemerken

Overzicht certificatie- en inspectie-instellingen

Onafhankelijk beheerder

Wat is inspectie?

Sticker Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging op achterruit

Gekwalificeerde bedrijven

Wanneer je investeert in preventiemaatregelen, dan wil je graag zekerheid over de kwaliteit hiervan. Keurmerken van het CCV staan voor die kwaliteit. Het CCV beheert verschillende keurmerken voor de particuliere- en zakelijke markt. Er zijn ruim 2.200 gekwalificeerde bedrijven in Nederland.

Zoek gekwalificeerde bedrijven

Brandbeveiliging

Over certificeren

Het CCV ontwikkelt en beheert certificatie- en inspectieschema’s. Certificatieschema’s borgen de kwaliteit van door leveranciers geleverde producten en diensten. Inspectieschema’s beoordelen de doeltreffendheid en de onderlinge samenhang van verschillende installaties, bouwkundige voorzieningen en organisatorische maatregelen.

Meer over certificeren