Product toegevoegd aan winkelmand

Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Nieuwe website Trimbos Expertisecentrum Alcohol

  13 juli 2018

  Het Trimbos-instituut heeft de website van het Expertisecentrum Alcohol gelanceerd. Deze website bevat toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde kennis over alcohol en alcoholpreventie en is bedoeld voor een brede groep van beleidsmedewerkers, uitvoerend professionals en onderzoekers.

  lees meer

  85 miljoen ondermijningsfonds naar de regio's

  12 juli 2018

  Van de 100 miljoen euro die het kabinet in het zogenoemde ‘ondermijningsfonds’ heeft gestopt, gaat 85 miljoen naar de regio’s. Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid wil daarmee gebruik maken “van de kennis en expertise van professionals ter plaatse over hoe de aanpak het beste kan worden versterkt”.

  lees meer

  Deelnemers weer opgefrist na terugkombijeenkomst training gedragsverandering

  10 juli 2018

  Zo'n 25 oud-deelnemers van de training gedragsverandering voor toezicht en handhaving hadden geluk: zij schreven zich op tijd in om de eerste terugkombijeenkomst van 2018 bij te wonen. Op maandag 9 juli kregen ze een korte opfrisbeurt over gedragskennis van een van de meest inspirerende communicatieprofessionals van het moment: Reint Jan Renes.

  lees meer

  ToeZine: "Wie in een attractie stapt, accepteert een risico"

  10 juli 2018

  Van de megakermis in Tilburg tot een gezellige middag in Oegstgeest: in Nederland doen naar schatting zo’n 1.000 kermisattracties de ronde. Elk ervan brengt een veiligheidsrisico met zich mee. In ToeZine deze week een artikel over de veiligheid van kermisattracties en het toezicht daarop van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). "Bij acuut gevaar kan de inspecteur ook besluiten de attractie per direct te sluiten."

  lees meer

  Win een CCV'er!

  05 juli 2018

  Je hebt in je dagelijks werk zoveel losse eindjes waar je niet aan toekomt. Je baalt ervan want ze verdienen je aandacht. Win daarom nu 1, 2 of meer weken een CCV’er in huis die je werk uit handen neemt. Lees snel verder.

  lees meer