Product toegevoegd aan winkelmand

Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Gemeente grijpt in na slechte kwaliteit camerabeelden

  26 april 2018

  In de binnenstad van Hanzestad Kampen hangen 7 camera’s waarvan de beeldkwaliteit onder de maat is. Als gevolg hiervan ontliepen al enkele verdachten hun straf. Voor de gemeente is de maat vol: de kwaliteit van de beelden moet beter.

  lees meer

  Omgevingsdiensten maken barrièremodel

  24 april 2018

  Op www.barrieremodellen.nl is een nieuw digitaal barrièremodel gepubliceerd. DCMR heeft samen met Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, Omgevingsdienst Zuidoost Brabant en Inspectie Leefomgeving en Transport een barrièremodel grondstromen ontwikkeld.

  lees meer

  Gerard Ekdom NPO Radio 2 vraagt CCV om tips tegen inbraak op Koningsdag

  24 april 2018

  Voorkomen dat het Koningsdagfeestje eindigt in een domper. Het ministerie van Justitie en Veiligheid, de politie en het CCV waarschuwen voor een verhoogde kans op inbraken tijdens Koningsdag. Radiopresentator Gerard Ekdom van NPO Radio 2 vroeg vanmorgen aan CCV-adviseur Susanne Schat tips om dieven vrijdag geen kans te geven.

  lees meer

  Inbrekers de koning te rijk op Koningsdag

  23 april 2018

  Op Koningsdag kleurt Nederland oranje. Kleedjes op de stoep, livemuziek en iedereen in opperbeste stemming. Toch waarschuwen het ministerie van Justitie en Veiligheid, de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) voor een verhoogde kans op inbraken tijdens Koningsdag. Zij adviseren extra alert te zijn en de woningen goed af te sluiten.

  lees meer