Product toegevoegd aan winkelmand

Over het CCV


Werken bij het CCV

Vacatures

Procescoördinator Keurmerken

Ben je een proactieve zelfstarter die graag samenwerkt? Beschik je over vaardigheden om partijen met verschillende deskundigheid te verbinden en te sturen op resultaat? Heb je sterke analytische vaardigheden en vind je het een uitdaging om complexe materie om te zetten in producten waar de markt om vraagt? Wij zoeken een Procescoördinator Keurmerken

Adviseur/projectleider High Impact Crimes

Wil jij een rol spelen in het voorkomen van High Impact Crimes? Wij zoeken voor het cluster High Impact Crimes (HIC) een adviseur.

Wie zijn wij?

Bij het CCV werken ongeveer 75 professionals met uiteenlopende achtergronden: van criminologen tot sociale wetenschappers en van bestuurskundigen tot antropologen. Het CCV heeft een platte structuur en een informele bedrijfscultuur.

De toegevoegde waarde die wij kunnen leveren, staat of valt bij de kwaliteit van onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn:

  • deskundig
  • transparant
  • betrokken
  • integer
  • nieuwsgierig

Stimuleren en ontwikkelen

Onze organisatie is erop gericht om medewerkers te stimuleren en in staat te stellen om zich vakinhoudelijk en persoonlijk steeds te blijven ontwikkelen. Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een professionele en informele werkomgeving waarbij geïnvesteerd wordt in de persoonlijke ontwikkeling. 

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Heb je vragen? Neem dan contact op met HR-adviseur Marieke Damoiseaux.