Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over het CCV


Werken bij het CCV

Het CCV is een groeiende organisatie en daarom zoeken we voor de onderstaande vacatures enthousiaste en deskundige collega’s. Zit er iets voor jou bij? Reageer dan snel. Ons CCV-team bestaat momenteel uit ruim 85 medewerkers die samen aan een veilig en leefbaar Nederland werken. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het nastreven van die missie, in welk team je ook zit en welke functie je ook vervult. Want veiligheid en leefbaarheid maken we samen.


Wie zijn wij?

De toegevoegde waarde die wij kunnen leveren, valt of staat bij de kwaliteit van onze medewerkers. Als professional heb je voldoende ruimte om zelf initiatief te nemen en invulling te geven aan je werk.

Wij zijn een organisatie met een platte structuur en een informele bedrijfscultuur. Enthousiaste en betrokken collega's en een goede werksfeer zijn kenmerkend voor het CCV.

Ben je benieuwd wie er werken bij het CCV en wat ze doen? Neem een kijkje bij 'De werkdag van...'.

Stimuleren en ontwikkelen

Elke medewerker wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. De functies zijn uitdagend en geven de ruimte om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Ons kantoor bevindt zich op de 18e verdieping, waardoor we elke dag verrast worden met een waanzinnig uitzicht over Utrecht.


Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Heb je vragen? Neem dan contact op met HR-adviseur Marieke Damoiseaux.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid