Product toegevoegd aan winkelmand

Over het CCV


Werken bij het CCV

Bij het CCV werken ongeveer 75 professionals met uiteenlopende achtergronden: van criminologen tot sociale wetenschappers en van bestuurskundigen tot antropologen. Het CCV heeft een platte structuur en een informele bedrijfscultuur.

De toegevoegde waarde die wij kunnen leveren, staat of valt bij de kwaliteit van onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn:

  • deskundig
  • transparant
  • betrokken
  • integer
  • nieuwsgierig

Vacature

Het CCV zoekt een eind- /webredacteur. Ben jij thuis in online media en heeft social media geen geheimen voor jou? Heb jij ervaring met het schrijven, vormgeven en publiceren van teksten? Kun je bijdragen aan de externe profilering en positionering van het CCV?  Werk je graag in een dynamische, soms hectische, omgeving met een fijn team? Dan zoeken wij jou! 

Vacature voor eind- /webredacteur

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Stimuleren en ontwikkelen

Onze organisatie is erop gericht om medewerkers te stimuleren en in staat te stellen om zich vakinhoudelijk en persoonlijk steeds te blijven ontwikkelen. Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een professionele en informele werkomgeving waarbij geïnvesteerd wordt in de persoonlijke ontwikkeling. 

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Heb je vragen? Neem dan contact op met HR-adviseur Marieke Damoiseaux.