Product toegevoegd aan winkelmand

Over het CCV


Werken bij het CCV

Bij het CCV werken ongeveer 75 professionals met uiteenlopende achtergronden: van criminologen tot sociale wetenschappers en van bestuurskundigen tot antropologen. Het CCV heeft een platte structuur en een informele bedrijfscultuur. De toegevoegde waarde die wij kunnen leveren, staat of valt bij de kwaliteit van onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn: deskundig, transparant, betrokken, integer en nieuwsgierig.

Vacature

Het CCV zoekt:

  • Een Projectleider Veiligheidsbus voor 36 uur per week. Heb jij ervaring met het organiseren van lokale projecten en activiteiten op het gebied van veiligheid? Vind je het leuk om naast inhoudelijke werkzaamheden ook bezig te zijn met projectorganisatie, communicatie, het bezoeken en adviseren van ondernemers en andere lokale partijen? Kun je af een toe een paar dagen van huis zijn? En heb je een rijbewijs? Dan zoekt het CCV jou!

Stimuleren en ontwikkelen

Onze organisatie is erop gericht om medewerkers te stimuleren en in staat te stellen om zich vakinhoudelijk en persoonlijk steeds te blijven ontwikkelen. Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een professionele en informele werkomgeving waarbij ge├»nvesteerd wordt in de persoonlijke ontwikkeling. 

"Het CCV heeft zich bewezen als belangrijke leverancier van informatie op het gebied van criminaliteit en criminaliteitspreventie. De organisatie is sparringpartner bij de opzet van onderzoeksprojecten. Studenten weten inmiddels ook de weg naar het CCV te vinden en krijgen daar als toekomstige professionals in het veiligheidsdomein antwoord op hun vragen."

- Emile Kolthoff, hoogleraar criminologie aan de Open Universiteit en lector bij het Expertiscecentrum Veiligheid van Avans Hogeschool.

Stageplaatsen

Het CCV zoekt:

Meer informatie

Wilt u op de hoogte gehouden worden van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook of Twitter

Heeft u vragen, neem dan contact op met Marieke Damoiseaux