Product toegevoegd aan winkelmand

Over het CCV


Werken bij het CCV

Bij het CCV werken ongeveer 75 professionals met uiteenlopende achtergronden: van criminologen tot sociale wetenschappers en van bestuurskundigen tot antropologen. Het CCV heeft een platte structuur en een informele bedrijfscultuur.

De toegevoegde waarde die wij kunnen leveren, staat of valt bij de kwaliteit van onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn:

  • deskundig
  • transparant
  • betrokken
  • integer
  • nieuwsgierig

Vacatures

Het CCV heeft momenteel een vacature voor een Stagiair Human Resources.

Stagiair Human Resources
Wij zijn op zoek naar een HBO-student die affiniteit heeft met Human Resources. Ambieer jij een uitdagende stage waarin je zelfstandig werkt, verantwoordelijkheid krijgt en veel kunt leren? Hou je van dynamiek en ben jij een ambitieuze, energieke en proactieve persoonlijkheid? Kom dan vanaf september 2018 jouw HR-stage lopen bij het CCV in Utrecht! Lees hier de volledige vacaturetekst.

Stimuleren en ontwikkelen

Onze organisatie is erop gericht om medewerkers te stimuleren en in staat te stellen om zich vakinhoudelijk en persoonlijk steeds te blijven ontwikkelen. Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een professionele en informele werkomgeving waarbij geïnvesteerd wordt in de persoonlijke ontwikkeling. 

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Heb je vragen? Neem dan contact op met HR-adviseur Marieke Damoiseaux.