Product toegevoegd aan winkelmand

Over het CCV


Vacatures

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Werken bij het CCV

Bij het CCV werken ongeveer 75 professionals met uiteenlopende achtergronden: van criminologen tot sociale wetenschappers en van bestuurskundigen tot antropologen. Het CCV heeft een platte structuur en een informele bedrijfscultuur.

De toegevoegde waarde die wij kunnen leveren, staat of valt bij de kwaliteit van onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn:

  • deskundig
  • transparant
  • betrokken
  • integer
  • nieuwsgierig

Vacatures

Het CCV heeft op dit moment 2 vacatures. 

ADVISEUR / PROJECTLEIDER

Wil jij een rol spelen in het voorkomen van georganiseerde criminaliteit? Kun je op een natuurlijke wijze strategische en inhoudelijke verbindingen tussen betrokken partijen leggen? Ben je in staat om analyses en theorie om te zetten naar implementatie? Weet jij hoe je volhardend maar diplomatiek je doel weet te bereiken? Wij zoeken voor het cluster georganiseerde criminaliteit en ondermijning (GCO) per direct een adviseur. Lees hier de volledige vacaturetekst. 

STAGE WEBREDACTEUR

Hou je van schrijven en ben je een aanpakker? Word je blij van een organisatie met een positieve maatschappelijke impact? En werk je graag in een dynamische, soms hectische, omgeving met een fijn team? Wij zoeken een stagiaire voor de webredactie

Stimuleren en ontwikkelen

Onze organisatie is erop gericht om medewerkers te stimuleren en in staat te stellen om zich vakinhoudelijk en persoonlijk steeds te blijven ontwikkelen. Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een professionele en informele werkomgeving waarbij geïnvesteerd wordt in de persoonlijke ontwikkeling. 

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en/of stageplaatsen? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Heb je vragen? Neem dan contact op met HR-adviseur Marieke Damoiseaux.