Ga naar de inhoud

Netwerk voor gemeenten

Om kennis en informatie te delen over het uitwisselen van informatie binnen gemeenten over de aanpak van ondermijning is het Netwerk voor gemeenten in het leven geroepen.

Voor wie?

Het netwerk is voor medewerkers van gemeenten, die zich bezighouden met de aanpak van ondermijning. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidscoördinatoren, beleidsmedewerkers en privacyfunctionarissen.

Voordelen van het netwerk

Het netwerk is een plek voor vraag en aanbod van informatie. Het biedt je de gelegenheid informatie uit te wisselen binnen gemeenten over de aanpak van ondermijning. Je kunt ook een specifieke vraag voorleggen aan collega’s in andere gemeenten.

Het CCV organiseert ook periodiek een bijeenkomst voor het netwerk. Verder kun je zelf voor de deelnemers van het netwerk een bijeenkomst organiseren. Het CCV ondersteunt je hier graag bij. 

Hoe kun je deelnemen aan het netwerk?

Wil je deelnemen aan het netwerk? Stuur een mail met onderwerp ‘Netwerk’ en met vermelding van naam, gemeentenaam, functie en mobiele telefoonnummer aan michel.devroege@hetccv.nl. Geef ook toestemming om jouw mailadres en telefoonnummer met het netwerk te delen. Dan voegen we je toe aan het netwerk in een afgeschermde groep in de applicatie ‘Signal’ en kun je deelnemen aan de kennisdeling. Vanzelfsprekend kun je ook al je vraag aan het netwerk in deze groep stellen.