Ga naar de inhoud

Leaseauto’s beveiligen

Sticker Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging op achterruit

De diefstal van leaseauto’s en auto-inbraak is een groot probleem voor autoleasemaatschappijen. Bij diefstal van een leaseauto moet er vervangend vervoer geregeld worden. En ook wanneer auto-onderdelen uit de auto gestolen worden, zoals een airbag, navigatiesysteem of stuur, levert dit veel ongemak op voor de leaserijder en de leasemaatschappij.

Effectieve beveiliging van leaseauto’s

Een effectieve manier om diefstal van een leaseauto of auto-inbraak te voorkomen is het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging. Met dit keurmerk verklein je de kans op diefstal tot maar liefst 50%. Dieven slaan een auto die is uitgerust met het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging namelijk liever over. Voor veel leaseauto’s geldt dat ze al beschikken over de juiste beveiliging. In dat geval is een kleine investering van slechts enkele euro’s per auto voor het op certificaat zetten voldoende. Iedere auto krijgt dan ook een zichtbaar merk (de bekende oranje driehoekssticker) waarmee aangetoond wordt dat de auto over goede beveiliging beschikt.

Advies over voertuigbeveiliging

Voor advies over voertuigbeveiliging en het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging kun je contact opnemen met één van de honderden erkende inbouwbedrijven in Nederland. Of neem contact op met Kiwa SCM, de certificatie-instelling voor voertuigbeveiliging.