Ga naar de inhoud

Certificatie-instelling

Sticker Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging op achterruit

Erkende inbouwbedrijven onderscheiden zich door aantoonbaar vakmanschap en het monteren van de beveiliging volgens de inbouwvoorschriften. Ze worden hierop door een certificatie-instelling beoordeeld. De certificatie-instelling bewaakt ook de kwaliteit van de goedgekeurde beveiligingssystemen. Een voertuig kan af-fabriek zijn voorzien van een volgens het keurmerk goedgekeurd systeem. Het is ook mogelijk om een after-market beveiligings systeem te laten installeren en certificeren.

Certificatie-instellingen voor
Voertuigbeveiliging
Kiwa SCM

Een afwijking, hoe los ik dat op?

Omdat je een gecertificeerd product of een gecertificeerde dienst levert, houdt een onafhankelijke certificatie-instelling toezicht op je werk. Mocht een certificatie-instelling tijdens een audit of inspectie een afwijking vaststellen, dan moet je die oplossen. Hiervoor doorloop je het 5 stappenplan. In deze film leggen we het 5 stappenplan uit. Zo houden we met elkaar de kwaliteit van de gecertificeerde producten en diensten hoog.

Animatie 5 stappenplan

Op deze plek staat een YouTube-video. Het tonen van de video kan ertoe leiden dat YouTube persoonlijke gegevens zoals je IP-adres verwerkt en/of cookies op jouw apparaat zet. Wil je de video op deze pagina bekijken, dan moet je hiervoor eerst expliciet toestemming geven door onze marketing cookies te accepteren. Je kunt de video ook bekijken via YouTube.com.