Ga naar de inhoud

Voertuigbeveiliging

Het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging staat voor kwaliteit van beveiligingssystemen (zoals een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem) en vakkundigheid van het personeel dat de inbouw verzorgt. Er zijn in Nederland ruim 1.100 inbouwbedrijven CCV Voertuigbeveiliging.

Bekijk keurmerken

Sticker Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging op achterruit

Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging

Het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging staat voor kwaliteit van de beveiliging (zoals alarmsystemen of voertuigvolgsystemen) en de vakkundigheid van het personeel die de systemen inbouwen.

Sticker Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging op achterruit

Gekwalificeerde bedrijven

Wanneer je investeert in preventiemaatregelen, dan wil je graag zekerheid over de kwaliteit hiervan. Keurmerken van het CCV staan voor die kwaliteit. Het CCV beheert verschillende keurmerken voor de particuliere- en zakelijke markt. Er zijn ruim 2.200 gekwalificeerde bedrijven in Nederland.

Zoek gekwalificeerde bedrijven

Brandbeveiliging

Over certificeren

Het CCV ontwikkelt en beheert certificatie- en inspectieschema’s. Certificatieschema’s borgen de kwaliteit van door leveranciers geleverde producten en diensten. Inspectieschema’s beoordelen de doeltreffendheid en de onderlinge samenhang van verschillende installaties, bouwkundige voorzieningen en organisatorische maatregelen.

Meer over certificeren