Ga naar de inhoud

Certificatie-instellingen

BORG-bedrijven onderscheiden zich door aantoonbaar vakmanschap. Ze zijn door een van de certificatie-instellingen beoordeeld op alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen en onderhouden van inbraakbeveiliging.

Certificatie-instellingen voor
BORG
CIBV
DEKRA Certification B.V.
KIWA NCP

Een afwijking, hoe los ik dat op?

Omdat je een gecertificeerd product of een gecertificeerde dienst levert, houdt een onafhankelijke certificatie-instelling toezicht op je werk. Mocht een certificatie-instelling tijdens een audit of inspectie een afwijking vaststellen, dan moet je die oplossen. Hiervoor doorloop je het 5 stappenplan. In deze film leggen we het 5 stappenplan uit. Zo houden we met elkaar de kwaliteit van de gecertificeerde producten en diensten hoog.

Animatie 5 stappenplan

Op deze plek staat een YouTube-video. Het tonen van de video kan ertoe leiden dat YouTube persoonlijke gegevens zoals je IP-adres verwerkt en/of cookies op jouw apparaat zet. Wil je de video op deze pagina bekijken, dan moet je hiervoor eerst expliciet toestemming geven door onze marketing cookies te accepteren. Je kunt de video ook bekijken via YouTube.com.