Ga naar de inhoud

Praktijkvoorbeelden

De Deventer Buitensociëteit & Bowling De Worp is gehuisvest in een historisch pand in Steenenkamer. De afgelopen jaren investeerde de eigenaar veel tijd, geld en emotie in de renovatie ervan. Begin 2017 werd de nieuwe BORG gecertificeerde inbraakbeveiligingsinstallatie opgeleverd waarmee het pand optimaal is beveiligd. Voor bedrijfsleider Lodewijk Lagerweij een geruststellende gedachte.

De installatie is opgeleverd inclusief onderhoudscontract. Beekman: “Dat is tegenwoordig vrijwel standaard. Jaarlijks onderhoud is zeer zinvol, al het alleen maar om een pand samen met de klant weer eens door te lopen op veranderngen waardoor bepaalde melders bijvoorbeeld niet meer optimaal zijn afgesteld. Daarbij wordt het BORG certificaat verlengd als er jaarlijks onderhoud plaatsvindt.”

Lees het het hele verhaal van De Deventer Buitensociëteit & Bowling De Worp.

BioTRADING in Mijdrecht is een van de belangrijkste leveranciers van kant-en-klare voedingsbodems. Directeur Gerjan de Jonge vertelt over het belang van het BORG certificaat voor bioTRADING. Gerrit Bakker, directeur van Total Security Oost, legt uit wat de toegevoegde waarde is die zijn BORG Technisch Beveiligingsbedrijf levert.

Voldoen aan de eisen

BioTRADING beschikt over de belangrijkste certificaten die in de branche worden gevraagd en kan voldoen aan de eisen van zelfs de meest kritische klanten, zoals de farmaceutische industrie. De Jonge: “Farmaceutische bedrijven vanuit zowel Europa als de VS komen regelmatig bij ons over de vloer voor inspecties van onder andere onze bedrijfsprocessen. En dan kijken ze tevens naar de beveiliging. Maar ook onze verzekeraar vraagt van ons dat wij de beveiliging op orde hebben en dat wij met gecertificeerde bedrijven werken. Daardoor werden en worden wij min of meer gedwongen ook over beveiliging na te denken en het gestructureerd aan te pakken.”