Ga naar de inhoud

Certificatie-instellingen

Brandblusinstallatie

Het CCV is onafhankelijk schemabeheerder voor de certificatieschema’s. De certificatie-instellingen controleren of de onderhoudsbedrijven de beloofde kwaliteit bieden. Zij zijn door de Raad van Accreditatie (RvA)geaccrediteerd.

Gecertificeerd onderhoud van blusmiddelen aanbieden?

Voldoe je aan de eisen van het certificatieschema voor onderhoud van blusmiddelen? Maak jouw vakmanschap dan direct zichtbaar voor je klanten. Meld je aan bij 1 van de onderstaande certificatie-instellingen.

Certificatie-instellingen voor
Onderhoud blusmiddelen
CIBV
KIWA NCP

Een afwijking, hoe los ik dat op?

Omdat je een gecertificeerd product of een gecertificeerde dienst levert, houdt een onafhankelijke certificatie-instelling toezicht op je werk. Mocht een certificatie-instelling tijdens een audit of inspectie een afwijking vaststellen, dan moet je die oplossen. Hiervoor doorloop je het 5 stappenplan. In deze film leggen we het 5 stappenplan uit. Zo houden we met elkaar de kwaliteit van de gecertificeerde producten en diensten hoog.

Animatie 5 stappenplan

Op deze plek staat een YouTube-video. Het tonen van de video kan ertoe leiden dat YouTube persoonlijke gegevens zoals je IP-adres verwerkt en/of cookies op jouw apparaat zet. Wil je de video op deze pagina bekijken, dan moet je hiervoor eerst expliciet toestemming geven door onze marketing cookies te accepteren. Je kunt de video ook bekijken via YouTube.com.