Ga naar de inhoud

Webinars

Wil je meer weten over vastgoedcriminaliteit? Bekijk dan de volgende webinars:

Flatgebouw. Ter illustratie van het CCV-dossier Vastgoedcriminaliteit.

Online talkshows ‘Crimineel verpand?’

Het CCV organiseerde samen met de Platforms Veilig Ondernemen regionale talkshows om slimme samenwerking tussen verhuurders en gemeenten verder vorm te geven om zo samen in actie te komen tegen drugscriminaliteit. In de talkshows werd gekeken hoe de maatregelen van verhuurders en gemeenten elkaar konden versterken. Hierbij stonden de volgende thema’s centraal:

Andere webinars

 • Dat zit vast goed(?)!  (26 november 2020)
  In dit webinar brengt John van den Heuvel experts uit de hele vastgoedmarkt bij elkaar en in beeld. Na afloop weten makelaars, notarissen, financieel en hypotheekadviseurs en banken waar de valkuilen in het aankoopproces zitten, zodat zij het verschil kunnen maken om criminele praktijken een halt toe te roepen.
   
 • Online talkshow ‘verhuur veilig’  (14 oktober 2020)
  Online talkshow over de problematiek van ondermijnende criminaliteit in huurpanden met tips en tricks om op een goede en veilige manier met de verhuur en het beheer van vastgoed om te gaan. De talkshow is een samenwerking tussen de NVM, VBO, Vastgoedpro, politie, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid en het Platform Veilig Ondernemen.
   
 • Makelen in de turbulente huurmarkt’  (2 juli 2020)
  Online Talk van VBO waarin Sandra Marris, beleidsadviseur wonen bij VBO, in gesprek gaat met directeur Vastgoed Belang Laurens van de Noort over de rol van de verhuurmakelaar in de turbulente huurmarkt. De invloed van de coronapandemie op de verhuurmarkt, de ontwikkelingen van de huurprijzen en de uitdagingen in de verhuurmarkt staan centraal.
   
 • De Wwft en consequenties voor makelaars  
  Dit webinar is georganiseerd door Graydon Nederland.