Ga naar de inhoud

Laatste stand van zaken cybercrime besproken op congres voor ondernemers

De laatste stand van zaken tot diverse vormen van cybercrime wordt besproken tijdens de vierde editie van Better Safe Than Sorry, het congres dat Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in samenwerking met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland. Dit congres voor ondernemers is op 4 oktober in het Gelredome in Arnhem. 

Tijdens dit cybercongres komt een slachtoffer aan het woord, het cybercrimeteam vertelt wat je kunt doen om een aanval te voorkomen, techjournalist van RTL Nieuws Daniel Verlaan  maakt zijn opwachting en Mats Dekker laat zien hoe je verrekt eenvoudig in een kwartier een phishing-mail bouwt, bijna niet van echt te onderscheiden.

Bekijk de trailer

Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich op ondernemers in de vijftien gemeenten van Gelderland-Midden. Ondernemers zijn met maximaal vier personen van hun bedrijf welkom. 

Aanmelden via de website van PVO Oost-Nederland

Eerdere edities hebben plaatsgevonden in de Vijverberg van De Graafschap, het Goffertstadion van N.E.C. Nijmegen en de Grolsch Veste in Enschede. Van de editie in Nijmegen is er een aftermovie.