Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Oost

Het Platform Veilig Ondernemen Oost (PVO Oost) is actief in de provincies Gelderland en Overijssel. Zij faciliteert daarmee 79 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en OM.

Speerpunten

De belangrijkste speerpunten zijn: veiligheid in het buitengebied, cybercrime en winkelcriminaliteit.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in uw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, Openbaar Ministerie, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken?

Neem dan contact op met Anton Jansen. Hij is manager en eerste aanspreekpunt voor PVO Oost. Hij is bereikbaar op: 06 53 376 950 of via de mail.

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de aanpak van criminaliteit op vakantieparken, de uitvoering van het Keurmerk Veilig Buitengebied en de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt hij diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).

Paul van der Weiden, adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV ondersteunt het Platform Veilig Ondernemen Oost.