Ga naar de inhoud

Veilig ondernemen

Inbraken, vandalisme en ondermijnende criminaliteit zoals drugscriminaliteit en vastgoedcriminaliteit… het zijn problemen waar veel ondernemers mee geconfronteerd worden. Criminelen die proberen een pand van je te huren voor criminele activiteiten, maar ook gevoel van onveiligheid kunnen een succesvolle bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten. Ondernemers kunnen deze problemen niet alleen aanpakken. Gemeente, politie en brandweer ook niet. Samenwerking tussen publieke en private partijen biedt dan de oplossing. Het CCV heeft hier een speciale aanpak voor ontwikkeld met een daarbij behorend keurmerk.

Bekijk keurmerken

Bedrijventerrein.

Keurmerk Veilig Ondernemen

Private en publieke partijen kunnen op lokaal niveau samenwerken om de veiligheid en de veiligheidsbeleving te vergroten. Als zij samenwerken zoals vastgelegd in het certificatieschema KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen), dan kan een beoordeling door de certificatie-instelling plaatsvinden.

Sticker Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging op achterruit

Gekwalificeerde bedrijven

Wanneer je investeert in preventiemaatregelen, dan wil je graag zekerheid over de kwaliteit hiervan. Keurmerken van het CCV staan voor die kwaliteit. Het CCV beheert verschillende keurmerken voor de particuliere- en zakelijke markt. Er zijn ruim 2.200 gekwalificeerde bedrijven in Nederland.

Zoek gekwalificeerde bedrijven

Brandbeveiliging

Over certificeren

Het CCV ontwikkelt en beheert certificatie- en inspectieschema’s. Certificatieschema’s borgen de kwaliteit van door leveranciers geleverde producten en diensten. Inspectieschema’s beoordelen de doeltreffendheid en de onderlinge samenhang van verschillende installaties, bouwkundige voorzieningen en organisatorische maatregelen.

Meer over certificeren