Ga naar de inhoud

Week van de Veiligheid

De Week van de Veiligheid vindt ieder jaar plaats in week 41.

Mensen in een winkelstraat

Ook dit jaar wordt in week 41 de Week van de Veiligheid georganiseerd. Dit jaar is het thema Agressie & Geweld tegen ondernemers. De week start op maandag 9 oktober.

Alvast voorbereiden?

Dat kan en vooral doen! Het staat iedereen vrij om deze week te gebruiken om het onderwerp Agressie & Geweld tegen ondernemers onder de aandacht te brengen. De campagne de Week van de Veiligheid richt zich op ondernemers en haar medewerkers, waarin verschillende vormen van veiligheid onder de aandacht worden gebracht. Denk aan: cybercrime, het voorkomen van overvallen, het tegengaan van winkelcriminaliteit, enzovoort. Dit alles met het uiteindelijke doel ondernemers en haar medewerkers weerbaar te maken en daarmee Nederland veiliger te krijgen.

Tip: zet deze week alvast in de agenda’s!

Door wie wordt deze week georganiseerd?

De organisatie van de Week van de Veiligheid ligt in handen van het Platform Veilig Ondernemen (PVO).

Samenwerkende partijen

De Week van de Veiligheid kan niet bestaan zonder de kracht van samenwerkende partijen. Zo wordt er jaarlijks samengewerkt met branchepartijen, ministeries, gemeenten, politie en vele (individuele) ondernemers. Wil je samenwerken? Laat het ons weten en we maken graag kennis! Mail dan naar weekvandeveiligheid@pvo-nl.nl.

Meer informatie

De vernieuwde site deweekvandeveiligheid.nl zal na de zomerperiode online gaan. Tot die tijd wordt verdere informatie via deze pagina gecommuniceerd.
Wil je een activiteit aanmelden of heb je nog vragen? Mail dan naar weekvandeveiligheid@pvo-nl.