Ga naar de inhoud

Week van de Veiligheid

De Week van de Veiligheid vindt ieder jaar plaats in week 41. Dit jaar was het thema Agressie & Geweld tegen ondernemers.

Mensen in een winkelstraat

De campagne de Week van de Veiligheid richt zich op ondernemers en haar medewerkers, waarin verschillende vormen van veiligheid onder de aandacht worden gebracht. Denk aan: cybercrime, het voorkomen van overvallen, het tegengaan van winkelcriminaliteit, enzovoort. Dit alles met het uiteindelijke doel ondernemers en haar medewerkers weerbaar te maken en daarmee Nederland veiliger te krijgen.

Door wie wordt deze week georganiseerd?

De organisatie van de Week van de Veiligheid ligt in handen van het Platform Veilig Ondernemen (PVO).

Samenwerkende partijen

De Week van de Veiligheid kan niet bestaan zonder de kracht van samenwerkende partijen. Zo wordt er jaarlijks samengewerkt met branchepartijen, ministeries, gemeenten, politie en vele (individuele) ondernemers. Wil je samenwerken? Laat het ons weten en we maken graag kennis! Mail dan naar weekvandeveiligheid@pvo-nl.nl.

Meer informatie

Op de vernieuwde site deweekvandeveiligheid.nl vindt je meer informatie over de Week van de Veiligheid en het thema Agressie en geweld tegen ondernemers. Ook vind je er welke activiteiten er in week 41 in het land worden georganiseerd. Wil je een activiteit aanmelden of heb je nog vragen? Mail dan naar weekvandeveiligheid@pvo-nl.