Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Rotterdam

Het Platform Veilig Ondernemen Rotterdam (PVO Rotterdam) is actief in een deel van de provincie Zuid-Holland. Het PVO faciliteert 32 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: Havenbedrijven, Banken, KPMG, KvK, Transport Logistiek Nederland, MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie (OM).

Speerpunten

Havenveiligheid, integriteit, overvalcriminaliteit, cybercrime, fraude, interne fraude en de aanpak van winkeldiefstal.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in uw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, Openbaar Ministerie, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken?

Neem dan contact op met Peter Groeneveld. Hij is directeur bij de Veiligheidsalliantie Rotterdam en eerste aanspreekpunt voor PVO Rotterdam. Hij is bereikbaar op: 06-102 581 93 of via de mail.

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt de adviseur diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).

Michael de Man, adviseur Lokale Projecten bij het CCV, ondersteunt het PVO Den Haag. Hij is te bereiken op 06 31 68 08 11 of via michael.deman(at)hetccv.nl.