Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Rotterdam

Het Platform Veilig Ondernemen Rotterdam (PVO Rotterdam) is actief in een deel van de provincie Zuid-Holland. Het PVO faciliteert 32 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: Havenbedrijven, Banken, KPMG, KvK, Transport Logistiek Nederland, MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie (OM).

Speerpunten

Havenveiligheid, integriteit, overvalcriminaliteit, cybercrime, fraude, interne fraude en de aanpak van winkeldiefstal.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in jouw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, OM, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken? Hendrik-Jan Kaptein, hoofd Lokale projecten en adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV, ondersteunt het Platform Veilig Ondernemen Rotterdam.

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de aanpak van criminaliteit op vakantieparken, de uitvoering van het Keurmerk Veilig Buitengebied en de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt hij diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).