Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland

Het Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland (PVONN) is actief voor de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. Het PVONN faciliteert 59 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: Transport Logistiek Nederland, MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie.

Speerpunten

Havenveiligheid, cybercrime, fraude, interne fraude en de aanpak van winkeldiefstal zijn de belangrijkste speerpunten van PVO Noord. Lees meer over de ambities van PVO Noord Nederland voor dit jaar.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in jouw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, Openbaar Ministerie, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken?

Neem dan contact op met Jan de Vries, 06 54 351 544. Hij is manager en eerste aanspreekpunt voor PVO Noord-Nederland. 

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de aanpak van criminaliteit op vakantieparken, de uitvoering van het Keurmerk Veilig Buitengebied en de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt hij diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).

Martijn Wildeboer, adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV, ondersteunt het PVO Noord Nederland.

Havenveiligheid

Veilig ondernemen: trainingen, lezingen, voorlichting en keurmerk

Links

Downloads