Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland

Het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland (PVO Midden-Nederland) is actief in de provincies Utrecht en Flevoland. Het PVO faciliteert 39 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: Transport Logistiek Nederland, MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie (OM).

Speerpunten

De aanpak van winkeldiefstal, aanpak van overvallen en cybercrime zijn de belangrijkste speerpunten van PVO Midden-Nederland.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in jouw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, OM, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken?

Neem dan contact op met CCV-adviseur Gaby de Ruiter, gaby.deruiter@hetccv.nl of tel. 06 46 047 418. 

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de aanpak van criminaliteit op vakantieparken, de uitvoering van het Keurmerk Veilig Buitengebied en de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt hij of zij diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).

Gaby de Ruiter, adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV, ondersteunt het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland.