Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Limburg

Het Platform Veilig Ondernemen Limburg (PVO Limburg) is actief voor de provincie Limburg. Zij faciliteert 33 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: MKB-VNO/NCW, werkgeversverenigingen, provincie, Limburgse land- en tuinbouwvereniging, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie (OM).

Speerpunten

Criminaliteit in de agrarische sector, cybercriminaliteit, transportcriminaliteit en afpersing zijn de belangrijkste speerpunten van PVO Limburg.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in jouw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, OM, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken?

Neem dan contact op met Marc Teeuwen, 06 52 318 501 of Jeroen Duijsens. Zij zijn managers en eerste aanspreekpunten van PVO Limburg. Jeroen Duijsens is te bereiken op 06 21 838 964. Bekijk voor meer informatie ook de website van PVO Limburg.

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de aanpak van criminaliteit op vakantieparken, de uitvoering van het Keurmerk Veilig Buitengebied en de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt hij diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).