Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Den Haag

Het Platform Veilig Ondernemen Den Haag (PVO Den Haag) is actief in een gedeelte van de provincie Zuid-Holland. Het PVO faciliteert 28 gemeenten en hun (veiligheids)partners. PVO Den Haag valt in deze regio samen met het Regionaal Samenwerkingsverband Integrale Veiligheid (RSIV) om het PVO weer een impuls te geven.

Speerpunten

Cybercrime en cybersecurity, High Impact Crimes (straatroven, overvallen, inbraken, geweld) en ondermijning zijn de belangrijkste speerpunten.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van wat het PVO Den Haag voor jou als gemeente, politie, Openbaar Ministerie, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen? En wat de meerwaarde is van het regionaal aanpakken van criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven? Neem dan contact op met PVO-manager en de coördinator van het RSIV Sandra Harleman via sandra.harleman(at)denhaag.nl of 06 12 96 77 09.

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt de adviseur diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).

Mark van Zanten, adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV, ondersteunt het PVO Den Haag. Hij is te bereiken op 06 46 82 67 28 of via mark.vanzanten(at)hetccv.nl.