Ga naar de inhoud

Gekwalificeerde bedrijven

Heeft jouw bedrijf de deskundigheid in huis om aan de eisen van één of meerdere CCV-keurmerken te voldoen? Laat je dan kwalificeren. Je wordt dan ook opgenomen in de zoekmachine met gekwalificeerde bedrijven.

Patrick van den Brink (midden) met de Computable Award voor CCV-keurmerk Pentesten

Hoe werkt het?

Je kunt je melden bij een certificatie-instelling (CI) die het certificatieschema uitvoert. Deze certificatie-instelling bekijkt of je inderdaad voldoet aan de eisen. Bij een positieve uitkomst word jouw bedrijf voor een bepaalde periode gecertificeerd.

Certificatie biedt kwaliteit

Je geeft met certificering aan dat je de veiligheid van je klanten voorop stelt. Je onderscheidt je door het leveren van kwaliteit waar je trots op kan zijn! Certificering is zowel voor de afnemer als de leverancier een sterk onderscheidend vermogen in een ondoorzichtige, commerciële markt. Het voorkomt leed, onnodige investeringen en versterkt de lange termijn relatie.

Zoekmachine met gekwalificeerde bedrijven

Elk gekwalificeerd bedrijf heeft een eigen pagina in de zoekmachine waarop alle informatie staat die is ingevoerd door de certificatie-instelling, zoals de adresgegevens en alle CCV-keurmerken waarvoor het bedrijf gekwalificeerd is. De adresgegevens en alle CCV-keurmerken waarvoor de vakman is gekwalificeerd.