Ga naar de inhoud
Aantal deelnemers
Duur training
Kosten
Gratis
Datum

Met de e-learning Veilig uitgaan leer je als KVU-procesbegeleider te handelen en een effectieve lokale aanpak voor veilig uitgaan vorm te geven.

Aan de hand van de casus over de fictieve gemeente Stappendam leer je hoe je met de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU) een lokale aanpak veilig uitgaan tot stand kunt brengen. Door de vragen in de e-learning te beantwoorden, krijg je verdiepende kennis over veiligheid in het uitgaansleven en leer je welke vaardigheden een procesbegeleider nodig heeft om publiek-private samenwerking goed te begeleiden.

Doelgroep

Gemeentelijke en commerciële procesbegeleiders veilig uitgaan. Ook politieagenten met een horecataak en studenten integrale veiligheidskunde kunnen profiteren van de e-learning. Enige voorkennis over lokaal integraal veiligheidsbeleid is een pre.

Opzet

De e-learning begint met de introductie van de casus in de fictieve gemeente Stappendam. Daarna doorloop je aan de hand van een vraag- en antwoordspel 6 modules, waaronder het bepalen van succesfactoren, een veiligheidsanalyse en het ontwerpen van maatregelen.

Na deze modules leg je een eindtoets af. Als je 7 van de 8 vragen correct beantwoordt, ontvang je een digitaal certificaat.

Leerdoelen

Meer kennis over:

  • jouw rol als procesbegeleider;
  • het efficiënt en effectief vormgeven van samenwerking;
  • het opstellen van een goede veiligheidsanalyse;
  • het vertalen van de veiligheidsanalyse naar prioriteiten.

E-learning volgen

Je kunt de e-learning kosteloos op onze website volgen.

Mijn CCV-account

Om jouw antwoorden te kunnen bewaren en om de eindtoets te maken, dien je een ‘Mijn CCV-account’  aan te maken voor je begint. Ook dit is kosteloos.