Ga naar de inhoud

Het CCV leidt ontwerpatelier over cyberweerbaarheid tijdens Dag van de Stad 2022

Spoorzone Tilburg. Illustratie bij CCV-nieuwsbericht.

De inschrijving voor de Dag van de Stad is van start. Op donderdag 29 september vindt in de Spoorzone in Tilburg hét grootste multidisciplinaire congres plaats over de ontwikkeling van steden en stedelijke regio’s.

De organisatie van de Dag van de Stad streeft dit jaar naar een stad waarin iedereen zich thuis voelt. Een stad waar iedereen gelijke kansen heeft: op werk, passende woonruimte, goed onderwijs en goede zorg. Een inclusieve stad die sociale en fysieke opgaven met elkaar verbindt. Dit alles komt terug in het diverse programma, zowel in werkvormen als onderwerpen.

Ontwerpatelier cyberweerbaarheid

Naast een gezamenlijk programma, is er een keuzeprogramma. Daaruit stel je naar smaak en inzicht jouw eigen dagprogramma samen.

Vanuit de City Deal doet het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) mee aan de Dag van de Stad met het ontwerpatelier Cyberweerbaarheid. CCV-adviseur Siènne Stoker en Benoît Hendriks van de gemeente Tilburg gaan tijdens het ontwerpatelier graag met je in gesprek over de vraag: Wat kunnen gemeenten doen om de cyberweerbaarheid van hun inwoners te vergroten?

Meer informatie

Wil je meer weten over de Dag van de Stad 2022? Bekijk het hele programma en schrijf je in op dedagvandestad.nl.

Organisatie

De Dag van de Stad is een initiatief van Agenda Stad, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Agenda Stad organiseert dit jaarlijkse congres samen met de G4 en G40, de VNG, het Rijk, Platform31, het Netwerk Kennissteden Nederland en een gaststad, in 2022 is dat de gemeente Tilburg, met bijdrage van de Provincie Noord-Brabant.