Ga naar de inhoud
Datum
Dinsdag 18 juni 2024

De Verkiezingen Handhaving en Toezicht zijn weer van start gegaan. Tijdens het Toezichtfestival op 18 juni 2024 worden de prijzen uitgereikt.

Meld innoverend project handhaving en toezicht aan

Ben jij trots op de resultaten van jouw innoverende project binnen toezicht en handhaving? Dan kun je dit project voor 1 februari aanmelden op www.verkiezingenhandhavingentoezicht.nl. Of het project nu technisch vernieuwend is of juist vernieuwing brengt op het gebied van samenwerking, cultuur of gedrag; alle innovaties binnen toezicht en handhaving zijn welkom.

Wat kun je winnen bij Verkiezingen Handhaving en Toezicht?

De vakjury selecteert uit alle aanmeldingen welk project dé innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2024 verdient. Kiest de jury jouw project uit? Dan ontvang je niet alleen een mooie trofee, maar ook een geldbedrag om de overwinning te vieren.

Nieuw: publiekprijs Toezichtfestival

Nieuw dit jaar is de festivalprijs. De vakjury nomineert vijf projecten die kans maken op deze prijs. Van deze projecten wordt een professioneel filmpje gemaakt dat getoond wordt op het Toezichtfestival.

Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2024 wordt mede georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete project en bepalen zo wie er met de wisselbeker naar huis gaat.

Organisatie Verkiezingen Handhaving en Toezicht

De Verkiezingen Handhaving en Toezicht worden georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), de Inspectieraad en beroepsvereniging Vide om innovatie in het toezichts- en handhavingsvak te stimuleren.