Product toegevoegd aan winkelmand
 

CCV-podcast

CCV-podcast

In de CCV-podcast zoomen we in op actuele veiligheidsthema’s. Luister de podcasts via een van onze podcastkanalen:

De CCV-podcast worden geproduceerd door: Audiodroom podcastproducties

Overzicht CCV-podcasts

De volgende podcasts staan momenteel online:

Filter zoekresultaten

Geboeid - podcastserie over de aanpak van jeugdcriminaliteit

12 januari 2023

“De eerste keer dat ik werd opgepakt, was ik 16,” vertelt Igor in de nieuwe CCV-podcastserie Geboeid, over de aanpak van jeugdcriminaliteit. Een serie van drie afleveringen over de rol van school, beleid en samenwerking. Daarover praten jongeren uit de doelgroep en professionals openhartig. Iedere aflevering bevat kennis, ervaring en praktische handvatten.

lees meer

Collectieve Horeca Ontzegging

21 november 2022

Een gezellig en veilig avondje uit is niet vanzelfsprekend. Want in het uitgaansleven doen zich ook incidenten voor. Sommige horecabezoekers veroorzaken steeds weer overlast of plegen delicten. Met de Collectieve Horecaontzegging kunnen horecaondernemers dit soort bezoekers uit hun zaak weren. In de nieuwe podcast van het CCV vertellen verschillende betrokkenen hoe dat in zijn werk gaat.

lees meer

Crimineel verpand

26 juli 2022

In de 3-delige podcastserie ‘Crimineel verpand’ van het CCV, vertellen gemeentes, woningcorporaties, pandeigenaren, makelaars en andere betrokken partijen over activiteiten in huurpanden die het daglicht niet kunnen verdragen.

lees meer

Multiproblematiek

13 januari 2022

Professionals kunnen er ’s nachts wakker van liggen: mensen of gezinnen waar multiproblematiek speelt. Hoe help je zo’n gezin? In de CCV-podcast Multiproblematiek vertellen professionals van gemeenten en politie wat nodig is om ze te helpen.

lees meer

Datingfraude

27 december 2021

De CCV-podcast Datingfraude is onderdeel van de online campagne ‘Check nu je date!’. De campagne richt zich op mensen die online op zoek zijn naar een date of al een online relatie hebben. Slachtoffers van datingfraude vertellen in 3 podcasts hun verhaal om zo online daters te waarschuwen. Ook de Fraudehelpdesk en Slachtofferhulp Nederland komen in de podcasts aan het woord.

lees meer

De toekomst van thuisprostitutie

17 februari 2021

De CCV-podcast 'De toekomst van de thuisprostitutie' maakt de verschillende uitdagingen bespreekbaar, die komen kijken bij prostitutie vanuit huis.

lees meer