Ga naar de inhoud

m/v/x, 24 uur per week

Ben jij een bevlogen secretaresse met verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het leuk om in een dynamische functie bezig te zijn? Ben je communicatief sterk? Wil jij bijdragen aan een veilig en leefbaar Nederland? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je als projectsecretaresse doen?

Je takenpakket is afwisselend en divers, geen dag is hetzelfde en je houdt van hectiek. Samen met drie andere collega’s vorm je samen het secretariaat. Je gaat meerdere projectleiders en/of managers ondersteunen. Dit doe je onder andere door agendabeheer, het controleren, aanpassen en verzenden van offertes en subsidieaanvragen en het zorgen voor een accurate en volledige projectadministratie en -bewaking.

Daarnaast ga je interne en externe bijeenkomsten organiseren van a tot z en soms ben. Ook notuleren (gemiddeld 1x in de twee weken) maakt onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Daarnaast zijn er ook divers facilitaire werkzaamheden, zoals het meedraaien in de telefoondienst, inkopen doen, bijwerken en beheren van CRM en gasten ontvangen. Je bent het visitekaartje van ons kantoor.

Wat neem je mee?

Jij brengt circa vijf tot tien jaar recente relevante werkervaring als secretaresse mee en bij voorkeur een afgeronde secretariële opleiding met diploma. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en het officepakket kent voor jou geen geheimen. Je bent klant- en servicegericht en je vindt het een uitdaging om te werken in een hectische omgeving.

Je hebt ervaring met het ondersteunen van een groot aantal collega’s. Je bent een kunt meerdere dingen tegelijkertijd, ben accuraat en hebt gevoel voor verhoudingen. Daarnaast is het voor deze functie belangrijk dat je beschikbaar bent op vrijdag. Overige dagen gaan in overleg.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur in de week.
  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.896 (schaal 8 CAO Rijk, afhankelijk van kennis en ervaring) en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Op 1 januari vindt er een salarisverhoging van 1,5% plaats.
  • Gemaakte reizen met het OV worden volledig vergoed. De reiskosten woon-werkverkeer is 0,21 cent per kilometer met een maximum van 80 kilometer per dag.
  • Je krijgt een laptop en telefoon van het CCV.
  • Maandelijkse CCV-borrel, een jaarlijks CCV-uitje en dagelijks gezellige collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsvoorwaarden reglement.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk 12 november door je motivatie met CV te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. projectsecretaresse. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure. Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar Dennis de Jager (dennis.dejager@hetccv.nl) of bel met Marieke Damoiseaux tel. (06) 52 59 34 57.  

Algemeen

Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Over het CCV

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Daarvoor bieden we kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat. Gericht op veilig wonen, veilig werken en veilig leven. Samenwerken vinden wij essentieel voor een veilig en leefbaar Nederland. Ons motto is dan ook: Veiligheid maken we samen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.