Product toegevoegd aan winkelmand

Platform Veilig Ondernemen


Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland

Het Platform Veilig Ondernemen RPC Noord-Holland (PVO RPC Noord-Holland) is actief in een zeer groot gedeelte van de provincie Noord-Holland. Het PVO faciliteert 42 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Deelnemers in dit platform zijn: MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en het Openbaar Ministerie (OM).

Speerpunten

Overvalcriminaliteit, cybercrime, uitgaansgeweld en de aanpak van winkeldiefstal zijn de belangrijkste speerpunten.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een PVO in jouw regio? Wat een PVO voor jou als gemeente, politie, OM, ondernemersvereniging of branchevereniging kan betekenen en wat de meerwaarde is van regionaal criminaliteit tegen en door het bedrijfsleven aan te pakken?

Neem dan contact op via het contactformulier op de website van PVO RPC Noord-Holland. Je kunt ook de website van PVO RPC Noord-Holland bezoeken.

CCV-adviseur

Het CCV ondersteunt actief de PVO’s in de regio’s met het uitvoeren van verschillende projecten. Zo helpt de CCV-adviseur onder andere bij de aanpak van criminaliteit op vakantieparken, de uitvoering van het Keurmerk Veilig Buitengebied en de procesbegeleiding van KVO’s. Bovendien stimuleert, enthousiasmeert en begeleidt hij diverse projecten in het kader van de Week van de Veiligheid (week 41).

Stefan Molleman, adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV, ondersteunt het Platform Veilig Ondernemen RPC Noord-Holland.