Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Medewerkers RVO slagen voor CCV-training Gedragsverandering voor toezicht en handhaving

Medewerkers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hebben incompany de training Gedragsverandering voor toezicht en handhaving van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) gevolgd. Het ging om 12 deelnemers.

CCV-adviseurs Sara Wester en Mirjam Prinsen leerden ze hoe ze ervoor kunnen zorgen dat de doelgroepen de regels naleven. De training werd online gegeven. De laatste dag was wel op locatie bij het CCV in Utrecht.

Op deze slotdag hielden de cursisten interessante presentaties over hoe zij het geleerde in de praktijk gaan brengen bij de opgaven waar zij voor staan, zoals zorgen dat kopers van bedreigde vogels een EU-certificaat aanschaffen of dat landbouwers subsidies correct aanvragen en deze ook binnen de gestelde termijn benutten.

Geslaagd voor CCV-training

De deelnemers zijn allemaal geslaagd en gingen naar huis met een certificaat en een mooi boek uit de gedragsliteratuur. Na het volgen van deze training zijn ze in staat recente wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie en communicatiewetenschap toe te passen op de praktijk.

Het CCV biedt verschillende trainingen en gratis e-learnings aan. Je vind ze in de CCV-academie.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid