Ga naar de inhoud

Meet & Greet veiligheid en zorg

De dagelijkse praktijk raast snel aan ieder van ons voorbij. Alle ontwikkelingen bijhouden is een taak op zich. En laten we eerlijk zijn: in de waan van de dag schiet dit er vaak bij in.

Mensen reiken met handen naar elkaar. Ter illustratie van het CCV-dossier Veiligheid en zorg.

Gelukkig houdt het CCV deze ontwikkelingen voor je in de gaten en zet ze op een rij. Dat doen we online hier op de website, en op Linkedin, Twitter en Instagram. Offline tref je de CCV-adviseurs Veiligheid en Zorg met kennis van de laatste stand van zaken tijdens de CCV Meet & Greet dagen.

Verbinden en verrassen

Op de Meet & Greet dagen ontmoet je collega’s uit het land die werken bij gemeenten, politie, welzijn, woningcorporaties en zorginstellingen. Je hoort en leert van elkaar en van het CCV nieuwe manieren om de uitdagingen uit de dagelijkse praktijk aan te gaan. We gaan ervoor je op deze dagen te verrassen en stimuleren om met frisse ogen te kijken naar de problematiek die je tegenkomt in je dagelijkse werk. 

Terugblik Meet & Greet 15 september 2022: Samen op avontuur

Deze Meet & Greet werd georganiseerd voor de warme contacten vanuit de domeinen veiligheid en zorg (welzijn) van het CCV. Samen gingen we op deze dag op avontuur met de vraag wat je van anderen, buiten het eigen vakgebied, kunt leren over samenwerking en communicatie. Linda van Denderen van de Denksmederij en Melvin Redeker brachten nieuwe inzichten.

Terugblik Meet & Greet 23 januari 2020: Leer de strafrechtketen kennen

De tweede Meet & Greet stond gepland op 23 januari 2020. Op deze middag, speciaal bedoeld voor beleidsmederwerkers en uitvoerders in het sociaal domein en de zorg, stonden we stil bij de strafrechtketen.

Terugblik eerste Meet & Greet 19 september 2019

De eerste Meet & Greet was op 19 september 2019, in Utrecht. Naast korte interactieve CCV-Talks van inspirerende sprekers uit de praktijk, konden bezoekers ook een serie snelle sessies met een hoog doe-gehalte volgen. Ze kwamen thuis met nieuwe inzichten en handelingsperspectieven in de samenwerking tussen veiligheid en zorg. En natuurlijk hadden ze de nodige nieuwe contacten gelegd.

Landelijke intervisiebijeenkomsten zorg en veiligheid

Het CCV organiseert regelmatig landelijke intervisiebijeenkomsten. Per thema verschilt de aard en opzet van deze bijeenkomsten. Wat de bijeenkomsten gemeen hebben: samen weet je meer dan alleen. Door samen casuïstiek te bespreken en met elkaar mee te denken in oplossingen, leer je van elkaar en ontstaan er nieuwe ideeën en mogelijkheden voor een aanpak.