Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over het CCV


Senior adviseur / Secretaris

32-36 uur

Wil jij je inzetten voor een veiliger Nederland? Vind je het een uitdaging om strategie, inhoud en proces op resultaatgerichte wijze met elkaar te verbinden? Dan ben jij degene die we zoeken! Door de groei van onze portefeuille keurmerken en een uitbreiding van verwachte werkzaamheden op het gebied van cyberveiligheid hebben wij een vacature voor een senior adviseur / secretaris.

Wat ga je doen?

Jouw thuisbasis is onze afdeling Keurmerken. Als senior adviseur / secretaris begeleid je de processen rondom de CCV-keurmerken op het gebied van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, voertuigbeveiliging en/of cybersecurity. Jouw werkzaamheden lopen breed uiteen.

Je adviseert bij het (door)ontwikkelen van keurmerken en bent daarin een belangrijke sparringpartner voor je collega’s en externe deskundigen. Je creëert draagvlak bij verschillende belanghebbende organisaties en faciliteert daarvoor het overleg. Daarin vervul je de rol van secretaris, procescoördinator, aanjager, initiatiefnemer en verslaglegger. Je weet de gezamenlijke belangen goed te verwoorden.

Jouw werkweek

Op maandagochtend start je met het (online) actualiteitenoverleg waar je al je collega’s van het CCV treft. Vervolgens leg je samen met de voorzitter de laatste hand aan de voorbereiding van vergadering van de Commissie van Belanghebbenden van volgende week. Je voert overleg over sprinklerinstallaties, werkt een nieuw schema uit en evalueert een audit. Samen met collega’s denk je mee over de visie op cyber. Aan het einde van de week werk je je to-do-lijstje af, waarna je opgeruimd je weekend in gaat.

Wat neem je mee?

Je bent een proactieve zelfstarter die graag samenwerkt. Procesbegeleiding zit je in het bloed. Je bent kritisch, weet de juiste vragen te stellen en kunt goed luisteren. Uitdagingen pak je planmatig, oplossingsgericht en creatief aan. Je bent pragmatisch ingesteld, onderzoekend, nauwkeurig en hebt oog voor details. Het voorbereiden en begeleiden van overleggen gaat je gemakkelijk af. Je bent in staat meerdere dossiers tegelijkertijd te coördineren.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je een academisch werk- en denkniveau. Je beschikt over relevante werkervaring, bijvoorbeeld als beleidsadviseur, secretaris, procesbegeleider of kwaliteitsmanager. Ervaring met keurmerken, certificatie en inspectie is een pré maar geen must als je bereid bent je deze kennis eigen te maken.  

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde functie voor 32-36 uur per week.
  • Een dienstverband van een jaar met uitzicht op verlenging.
  • Een marktconform salaris inclusief eindejaarsuitkering van maximaal € 6.045,65 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek (schaal 11-12 BBRA, afhankelijk van kennis en ervaring).
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsreglement.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie met CV te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. senior adviseur / secretaris. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Wil je meer weten? Kijk dan op hetccv.nl/keurmerken of bel met Francie van de Beek (manager afdeling Private Sector), tel. (06) 25 01 20 12.

De vacature staat gelijktijdig in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  

Algemeen

Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke of mentale beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Lees meer over het CCV en de mensen die er werken

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid