Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over het CCV


Secretaresse

M/V/X, 32 uur per week

Ben jij een bevlogen secretaresse met verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij een kei in organiseren, plannen en overzicht houden? Wil je graag zelfstandig werken binnen een bevlogen team en houd je van afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je takenpakket is afwisselend en divers. Je maakt onderdeel uit van een team met 3 andere secretaresses en je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het agendabeheer en de ondersteuning van het team Keurmerken (6 projectleiders).
  • Diverse secretariële taken, waaronder het verzorgen van de correspondentie, het regelen van vergaderlocaties en documentbeheer.
  • Het plannen en voorbereiden van diverse vergaderingen en bijeenkomsten.
  • Verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten en het bewaken van actiepunten.
  • Diverse administratieve taken en hulp bij het verbeteren van processen.

Wat neem je mee?

Jij brengt minimaal 2 jaar recente relevante werkervaring mee en bij voorkeur een relevante afgeronde opleiding op mbo+ niveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en het officepakket kent voor jou geen geheimen. Je bent vriendelijk en stelt je flexibel en klantgericht op naar onze relaties en collega’s. Je bent proactief en stressbestendig. Je bent prima in staat taken zelfstandig op te pakken en kunt ook goed samenwerken. Je bent een kei in organiseren: je zorgt ervoor dat plannen daadwerkelijk worden uitgevoerd, weet anderen te enthousiasmeren en houdt het overzicht. En ten slotte vind je het leuk om vergaderingen te notuleren en zorg je voor goed leesbare verslagen.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan met veel zelfstandigheid van 32 uur per week.
  • Een marktconform salaris (maximaal € 3.617,09) en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsreglement.
  • Ruimte voor thuiswerken en een budget voor de inrichting van je thuiswerkplek.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie met CV te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. secretaresse. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Francie van de Beek, manager afdeling Private Sector via tel. 06 – 25 012 012.  

Algemeen

Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid