Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over het CCV


Secretaresse PVO voor regio’s Rotterdam, Den Haag en Amsterdam-Amstelland

Ben jij een bevlogen secretaresse met verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het leuk om in een dynamische functie bezig te zijn? Ben je communicatief sterk? Wil jij bijdragen aan een veilig en leefbaar Nederland? Dan zoeken wij jou!

Wat doet een Platform Veilig Ondernemen?

In een Platform Veilig Ondernemen (PVO) werken politie, justitie, gemeenten, brancheorganisaties en de ondernemers samen aan oplossingen voor veiligheidsproblemen. Het PVO maakt zich sterk voor actuele thema’s die te maken hebben met de veiligheid van ondernemers en hun personeel. Denk hierbij aan ondermijnende criminaliteit (fraude, witwassen etc.), cybercriminaliteit en veelvoorkomende criminaliteit (winkeldiefstal, agressie, overvallen, etc.).

De inzet van het PVO wordt bepaald op basis van behoefte. Als het nodig is kunnen de thema’s worden uitgebreid of kan er juist worden ingezet op specifieke gebieden, zoals bedrijventerreinen, winkelgebieden, buitengebieden en jachthavens. Het uiteindelijke doel van het PVO is via preventie te zorgen voor een veilige omgeving voor ondernemers, hun personeel én klanten. 

Er zijn tien regionale PVO’s die worden ondersteund door een landelijk expertisecentrum PVO (onderdeel van het CCV). Voor de regio’s Rotterdam, Den Haag en Amsterdam-Amstelland zoeken we een collega voor secretariële ondersteuning. Deze PVO’s zijn actief in het gebied van de betreffende politie-eenheden.

Wat ga je doen als secretaresse PVO's? 

De managers en adviseurs van de PVO’s zijn veel op pad in de regio. Jij fungeert als de backoffice voor deze 3 PVO’s en werkt als ondersteuner voor de 3 managers. Je takenpakket is afwisselend. Je voert agendabeheer uit, plant overleggen in, bereidt deze voor en noteert de acties. Je regelt praktische zaken, zoals het organiseren van een teamdag of het verzenden van materialen.

Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden bij uiteenlopende projecten en overleggen in de regio. Hierbij kun je denken aan het maken en verzenden van de notulen en actielijsten, het administratieve beheer van het collectief winkelverbod registratiesysteem, locaties boeken, organiseren van trainingen, enzovoort. Je ontzorgt de managers en teamleden waar nodig op het gebied van agendavoering.

Je komt te werken op het kantoor in Utrecht. Hier is het landelijke expertisecentrum van het PVO gevestigd. PVO-NL is ondergebracht bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Hier werk je dagelijks samen met onder andere de 2 collega’s van het secretariaat van het PVO-NL. Daarnaast zal van je verwacht worden dat je 1 keer per week aanwezig bent in Rotterdam. In overleg is thuiswerken ook mogelijk. 

Wat neem je mee?

Je brengt ruime, recente en relevante werkervaring als secretaresse mee. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en het officepakket kent voor jou geen geheimen. Je hebt affiniteit met administratieve processen en zorgvuldig plannen en organiseren doe je van nature. Je bent een multitasker, accuraat en met gevoel voor verhoudingen.
Je bent sociaal in de omgang, je kunt uitstekend samenwerken en ziet altijd kansen.

Wat biedt het CCV jou?

•    Een marktconform salaris (max. € 3.896,00 o.b.v. 36 uur, schaal 8 Rijks CAO) en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
•    Een afwisselende baan van 32/36 uur per week in een boeiende omgeving waar momenteel veel aan het veranderen is.
•    Een flexibele werkomgeving en een regeling voor een thuiswerkplek.
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsreglement. 

Solliciteren naar vacature secretaresse

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie met CV te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. secretaresse. Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure. 

Wil je meer weten? Bel met Dennis van der Kaa (manager PVO-Rotterdam), tel. (06) 28387917, Marit Andersen (manager PVO-Den Haag), tel. (06) 25638691 of met Hester Diemer (manager PVO-Amsterdam-Amstelland), tel. (06) 83632865.

Algemeen

Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid