Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over het CCV


Communicatieadviseur PVO Amsterdam-Amstelland

Wil jij bijdragen aan de externe profilering en positionering van het Platform Veilig Ondernemen (PVO) in de regio Amsterdam-Amstelland? Ben jij een creatief organisatietalent en heb je ervaring met het schrijven, vormgeven en publiceren van teksten? Ben je innovatief en enthousiast als het gaat om social media? Vind je het leuk om websites te beheren? Dan zoeken wij jou!

Wat doet een Platform Veilig Ondernemen?

In een Platform Veilig Ondernemen (PVO) werken politie, justitie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers samen aan de oplossing van veiligheidsproblemen. Het PVO maakt zich sterk voor actuele thema’s die te maken hebben met de veiligheid van ondernemers en hun personeel, zoals ondermijnende criminaliteit (fraude, witwassen etc.), cybercrime en veelvoorkomende criminaliteit, zoals winkeldiefstal, agressie en overvallen. De inzet van het PVO wordt bepaald op basis van de behoefte bij lokale ondernemers. Als het nodig is kunnen de thema’s worden uitgebreid of kan er juist worden ingezet op specifieke gebieden, zoals bedrijventerreinen, winkelgebieden, buitengebieden en jachthavens. Het uiteindelijke doel van het PVO is via preventie te zorgen voor een veilige omgeving voor ondernemers, hun personeel én klanten.

Er zijn 10 regionale PVO’s die worden ondersteund door een landelijk expertisecentrum PVO (onderdeel van het CCV). Voor de regio Amsterdam-Amstelland zoeken we een hands-on collega op het gebied van communicatie.  

Wat ga je doen?

Je zet de communicatiemiddelen in die bijdragen aan de doelen van het PVO Amsterdam-Amstelland. Zo ben je het ene moment bezig met het schrijven van een nieuwsbrief of persbericht en help je vervolgens bij de organisatie en promotie van een bijeenkomst of training. Je zorgt ervoor dat nieuws uit de regio wordt vertaald naar nieuwsberichten, die je plaatst op de regionale website en social mediakanalen. Je draagt bij aan productontwikkeling zoals flyers en ander informatiemateriaal voor ondernemers. Het maken van posters, uitnodigingen of een pakkende PowerPoint-presentatie behoort ook tot je werkzaamheden. Hierbij volg je de landelijke PVO huisstijl. In deze functie werk je naast je directe collega’s van PVO Amsterdam-Amstelland ook nauw samen met communicatiemedewerkers van regionale partners, andere PVO’s en de communicatieafdeling van het landelijke expertisecentrum.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie en hebt enkele jaren werkervaring in het communicatievak. Je kunt zowel intern als extern op een efficiënte manier communiceren en schrijft met gemak een pakkende tekst. Je bent bekend met het inzetten en bijhouden van social media. Je hebt ervaring met CMS-systemen. Ervaring met Adobe InDesign en Photoshop is een pre. Je werkt zelfstandig en bent proactief, met een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde functie voor ongeveer 32 uur per week (uren zijn eventueel in overleg nader te bepalen).
  • Het is mogelijk om zowel thuis te werken als op een nader te bepalen locatie in de regio Amsterdam-Amstelland. Tevens zal je periodiek deelnemen aan overleggen op het kantoor in Utrecht.
  • Een marktconform salaris van maximaal €4.818,81 (schaal 10 CAO Rijk, afhankelijk van kennis en ervaring) en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Regeling voor het inrichten van een thuiswerkplek.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsreglement.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie met cv te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. communicatieadviseur PVO Amsterdam-Amstelland. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Wil je meer weten? Bel dan met Hester Diemer (manager PVO Amsterdam-Amstelland): 06 83 63 28 65.

De vacature staat gelijktijdig in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid, hebben interne kandidaten voorrang.

Algemeen

Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid