Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over het CCV


Adviseur veelvoorkomende criminaliteit (32-36 uur)

Ben je een bevlogen adviseur? Heb je affiniteit met het voorkomen van overvallen, woninginbraken, heling en mobiele bendes en wil je je inzetten voor een veiliger Nederland? Vind je het een uitdaging om strategie, inhoud en proces op resultaatgerichte wijze met elkaar te verbinden? Dan ben jij de spin in het web die we zoeken!

Wat ga je doen?

Je vormt samen met 6 andere collega’s, het cluster veelvoorkomende (vermogens)criminaliteit. Binnen dit cluster zijn onderwerpen ondergebracht die zich richten op het tegengaan van high impact crimes (overvallen, woninginbraken, geweld en heling) en criminaliteit tegen het bedrijfsleven. Je werkt samen met collega’s aan effectieve interventies en adviezen op maat voor veiligheidspartners. Je hebt contacten op verschillende niveaus, zoals met beleidsambtenaren bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, gemeenten en brancheverenigingen. Je bedenkt met de verschillende betrokken partijen een jaarplan en zorgt samen met je collega’s voor de uitvoering hiervan.

Jouw werkweek
Geen werkweek is hetzelfde. In een gemiddelde week start je met het (online) actualiteitenoverleg waar je al je collega’s van het CCV treft. Vervolgens stem je in het werkoverleg met je directe collega’s de planning af en stel je prioriteiten. Je bent gewend om snel te schakelen en gaat meteen door naar een bijeenkomst met het ministerie en de politie om de laatste trends en ontwikkelingen rondom high impact crimes te bespreken. Je houdt je bezig met het afhandelen van vragen over overvallen en heling en bent betrokken bij de aanpak van mobiele bendes. Aan het einde van de week werk je je to-do-lijstje af, waarna je gaat genieten van je welverdiende weekend.

Wat neem je mee?

Je bent een proactieve zelfstarter die graag samenwerkt. Uitdagingen pak je oplossingsgericht en creatief aan. Als het gaat om verbinden en netwerken, voel je je als een vis in het water. Je bent positief ingesteld en denkt in kansen en mogelijkheden. Je kunt goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en vindt makkelijk je weg tussen de belangen van de verschillende stakeholders op jouw dossiers. Je bent enthousiast om een bijdrage aan een veiliger Nederland te leveren.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je een hbo of academisch werk- en denkniveau en ongeveer 3 jaar recente relevante werkervaring (bijvoorbeeld als adviseur of projectleider).

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde functie voor 32-36 uur per week.
  • Een dienstverband van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een marktconform salaris inclusief 8,3% eindejaarsuitkering (maximaal € 5.343,27 - schaal 11 BBRA, afhankelijk van kennis en ervaring).
  • De mogelijkheid om plaatsonafhankelijk te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsreglement.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie met CV te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. Adviseur veelvoorkomende criminaliteit. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Wil je meer weten? Kijk dan op hetccv.nl en op politiekeurmerk.nl of bel met Francie van de Beek (manager afdeling Private Sector), tel. (06) 25 01 20 12.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Algemeen

Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid