Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over het CCV


Vacature: Adviseur Platform Veilig Ondernemen Den Haag

Heb jij ervaring met samenwerkingsprojecten op het gebied van veiligheid? Ben je in je element als spin in het web op de rand van het publieke en private domein en vind je het leuk om actief een verschil te maken door het uitvoeren van diverse projecten? Dan zoeken wij jou!

Wat doet een Platform Veilig Ondernemen?

In een Platform Veilig Ondernemen (PVO) werken politie, justitie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers samen aan de oplossing van veiligheidsproblemen. Het PVO maakt zich sterk voor actuele thema’s die te maken hebben met de veiligheid van ondernemers en personeel, zoals ondermijnende criminaliteit (fraude, witwassen etc.), cybercrime, high impact crimes (inbraken, overvallen) en winkeldiefstallen. De inzet van het PVO wordt bepaald op basis van behoefte: als het nodig is kunnen de thema’s worden uitgebreid of juist gefocust worden op specifieke problematieken. Publiek-private samenwerking vindt plaats op lokaal niveau, zoals op bedrijventerreinen, in winkelgebieden, buitengebieden en rondom jacht- en zeehavens. Het uiteindelijke doel van het PVO is via preventie te zorgen voor een veilige omgeving voor ondernemer, personeel én klanten.

Hoe is het PVO georganiseerd?

Het PVO Den Haag is onderdeel van een landelijk dekkend netwerk van PVO's. De PVO-regio’s lopen gelijk met de 10 regionale eenheden van de Nationale Politie. Je bent vanuit het expertisecentrum PVO (ondergebracht bij het CCV) werkzaam bij het PVO Den Haag. Het verzorgingsgebied van de eenheid Den Haag beslaat 1213 km², kent 27 gemeenten en heeft ruim 1,9 miljoen inwoners. De eenheid kent zowel stedelijk als landelijk gebied. In de grotere steden is sprake van een hoge mate van bevolkingsdichtheid, verkeersintensiteit en culturele diversiteit.

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan het uitvoeren van het jaarwerkplan van het regionale Platform Veilig Ondernemen (PVO) Den Haag. Het jaarwerkplan beschrijft op welke veiligheidsthema’s ingezet wordt voor een veiliger ondernemersklimaat. Veiligheidsthema’s waar nu op ingezet wordt zijn cybercrime, ondermijning en high impact crimes. Je doet dit onder andere door in te zetten op (bestaande) instrumenten zoals procesbegeleiding van private en publieke partijen, het maken van veiligheidsanalyses en het organiseren van bijeenkomsten en voorlichtingen op diverse veiligheidsthema’s. Daarnaast ontwikkel je nieuwe instrumenten en aanpakken die bijdrage aan preventie van criminaliteit bij ondernemers. Je onderhoudt daarvoor een sterk relevant netwerk.

Wat neem je mee?

Je hebt HBO werk- en denkniveau (bijv. HBO Integrale Veiligheidskunde) en aantoonbare ervaring met procesondersteuning op het gebied van veiligheid. Je bent sterk in zowel de uitvoering als op tactisch niveau.
Je bent een actieve verbinder die resultaat- en doelgericht is. Bovendien kun je goed opereren in een netwerk van veiligheidsprofessionals en lokale belanghebbenden. Je bent woonachtig binnen de (omgeving van de) regio van PVO Den Haag.

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde functie voor 36 uur per week waarbij 4 keer 9 uur werken mogelijk is.
  • Een marktconform salaris van maximaal €5.343,27 (schaal 11 CAO Rijk, afhankelijk van kennis en ervaring) en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Regeling voor het inrichten van een thuiswerkplek.
  • Mogelijkheid voor een leaseauto.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals vastgelegd in het CCV-arbeidsreglement.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie met CV te mailen naar: werving@hetccv.nl o.v.v. adviseur Platform Veilig Ondernemen Den Haag. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.hetccv.nl, neem een kijkje in de werkdag van twee adviseurs via Michael de Man en Mark van Zanten - Het CCV of bel met Marit Andersen (Manager PVO Den Haag), tel. (06) 25 63 86 91.

Algemeen

Het CCV is op zoek naar mensen met talent en werft mensen met de beste capaciteiten. Het CCV laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

 

 

 

 

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid