Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar blogoverzicht

Een groep onbekenden werd een team

Tijdens de eerste grote Meet&Greet in september 2019 werden deelnemers bij elkaar in groepen ingedeeld. Samen beleefden ze de dag en moesten opdrachten volbrengen. Aan het eind van de dag maakte iedere groep kans op de ‘samenwerkingsbokaal’. Daarvoor moesten ze onder andere ideeën geven om de samenwerking tussen veiligheid en zorg te boosten. Groep lichtgroen viel in de prijzen en ging op de foto met de felbegeerde bokaal.


Foto: winnaars samenwerkingsbokaal

#jehaderbijmoetenzijn

Want de groep lichtgroen had niet 1 beste out-of-the-box idee om de samenwerking tussen veiligheid en zorg te boosten, maar meerdere. En hoewel deze ideeën in lijn lagen met wat ook andere groepen invulden, ze hadden het origineelste antwoord op de vraag waarom zij juist de bokaal verdienden: 'We bruisen van de ideeën, #jehaderbijmoetenzijn'.

Leonie Aarsen die de bokaal namens het CCV overhandigde: "Het leuke was dat zij aan het einde van de dag als groep écht een team waren. Zo stonden ze ook op het podium, fantastisch!"

Samenwerken over de domeinen van Veiligheid en Zorg heen is uitdagend en soms ook best lastig. Daarom is er deze Wall of Connection. Om te laten zien hoe anderen de samenwerking oppakken en inkleuren. Vind jij dat jij met je team ook een plekje verdient op deze Wall of Connection? Of ken jij teams of organisaties die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet voor hun bijdrage aan een betere samenwerking tussen Veiligheid en Zorg? Laat het ons weten en stuur een mail naar veiligheidenzorg(at)hetccv.nl.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid