Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar blogoverzicht

Brainstorm over aansluiting straf en zorg

Tijdens de Meet&Greet ‘Leer de strafrechtketen kennen’ in januari 2020 riep het CCV de deelnemers op om mee te brainstormen over een betere aansluiting tussen straf en zorg. Het gaat om vragen als: in welke fase van het strafproces vind jij het als zorgprofessional belangrijk om relevante informatie te brengen of te halen bij de strafrechtketen? En hoe zie jij dit als professional in de strafrechtketen voor je?


Foto: Deelnemers brainstormsessie

Spontaan

Maar liefst 17 professionals gaven zich hier spontaan voor op. Dat werd alvast op voorhand beloond met de uitreiking van de wissel-samenwerkingsbokaal. Een deel van de groep kon nog net met de bokaal op de foto worden vastgelegd. Door de uitbraak van de coronacrisis is deze brainstorm uitgesteld; en vindt in juni 2020 plaats.

Samenwerken over de domeinen van Veiligheid en Zorg heen is uitdagend en soms ook best lastig. Daarom is er deze Wall of Connection. Om te laten zien hoe anderen de samenwerking oppakken en inkleuren. Vind jij dat jij met je team ook een plekje verdient op deze Wall of Connection? Of ken jij teams of organisaties die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet voor hun bijdrage aan een betere samenwerking tussen Veiligheid en Zorg? Laat het ons weten en stuur een mail naar veiligheidenzorg(at)hetccv.nl.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid