Product toegevoegd aan winkelmand

Woninginbraak

Zone 3 zorgt voor kennisuitwisseling over inbraakpreventie

14 juli 2017

Bijeenkomst Zone3Het mini-seminar van het Amsterdamse Zone 3, een van de beste PKVW-bedrijven 2016, was een succes. Ruim 80 professionals van onder andere corporaties, gemeente en politie lieten zich bijpraten over inbraakpreventie. Ook de aanpak van jeugdoverlast in relatie tot inbraakpreventie kwam uitgebreid aan de orde.

Prijzengeld

Zone 3 werd in 2016 het beste PKVW-bedrijf. Met het prijzengeld wilde dit bedrijf kennisuitwisseling en kennisuitbreiding aan haar huismeesters bieden. Onno van der Vlerk, productmanager veiligheid, blikt terug: "Bij de voorbereidingen van het miniseminar waren we eerst intern gericht en dachten aan al onze huismeesters. Maar waarom zouden we het ook niet voor huismeesters die niet op onze loonlijst staan, organiseren?"

Presentatie Hans SchelvisZo groeide een klein initiatief uit tot een veelzijdige middag met allerlei samenwerkingspartners in veiligheid. Van der Vlerk: "In het triangeloverleg, waar politie, de gemeente Amsterdam en corporaties, samen om tafel zitten, was er ook interesse om mee te doen. En de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) was enthousiast."