Product toegevoegd aan winkelmand
 

Wapens en jongeren toolbox

Praktijkvoorbeelden

Filter zoekresultaten

Overeenkomst horecakluis tussen politie en horeca

03 juli 2019

In een overeenkomst horecakluis, zoals dit voorbeeld van Almere, worden afspraken tussen horeca en politie vastgelegd. Bijvoorbeeld wie de eigenaar van de horecakluis is, de communicatie naar personeel en gasten, hoe de kluis wordt gebruikt, de samenwerking met de politie.

lees meer

Verkopers van horecakluis

03 juli 2019

Ongewenste voorwerpen, zoals scherpe voorwerpen, wapens en drugs die worden aangetroffen, worden door de portier in beslag genomen en opgeslagen in een horecakluis. Er zijn diverse aanbieders van een horecakluis.

lees meer

Alternatieven voor glas

25 juni 2019

Glas is een van de meeste gebruikte wapens in het uitgaansleven dat ernstige verwondingen kan veroorzaken. Er zijn tegenwoordig meerdere alternatieven voor glas voor de horeca die goed verkrijgbaar zijn.

lees meer

Veiligheidsplan horeca: KHN en Amsterdam

01 februari 2019

In een veiligheidsplan legt de horecaondernemer vast welke maatregelen hij treft om de veiligheid van gasten en personeel te waarborgen, waaronder de aanpak van wapens. Indien een veiligheidsplan verplicht is gesteld, controleert de gemeente op de naleving van het veiligheidsplan. Bij een overtreding wordt er handhavend opgetreden.

lees meer