Product toegevoegd aan winkelmand

Veiligheidsbeleving


CCV helpt ondernemers in Eindhoven bij het voorkomen van overvallen

Naar aanleiding van een serie overvallen op winkels in Eindhoven houdt de gemeente de komende tijd preventieavonden voor ondernemers over wat ze kunnen doen tegen overvallen en hoe ze hiermee kunnen omgaan. De eerste bijeenkomst was maandag en werd gelijk druk bezocht.

Tijdens de preventieavonden zijn partners als de politie, Slachtofferhulp Nederland, Schadefonds Geweldsmisdrijven en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid aanwezig. 
Burgemeester Jorritsma opende maandag de overvalpreventieavond en gaf aan dat hij verheugd is over de grote opkomst, maar de aanleiding hiervoor zeer betreurt. 

Overvaltraining

Marius van Gorssel van het CCV gaf namens het Platvorm Veilig Ondernemen Oost-Brabant een overvaltraining. Donderdag is de volgende bijeenkomst bij Van der Valk aan de Aalsterweg 322 in Eindhoven. (foto: John Jorritsma) 

Meer weten wat je als ondernemer kunt doen om overvallen te voorkomen en hoe je moet reageren tijdens een overval? Ga naar het dossier overvalpreventie op Veiligondernemenbeginthier.nl