Product toegevoegd aan winkelmand

Veiligheid politieke ambtsdragers


Veiligheid politieke ambtsdragers

De persoonlijke veiligheid van politieke ambtsdragers is een groot goed in Nederland. Zonder vrijheid en het gevoel van veiligheid kan het democratische proces in gevaar komen. De overheid neemt allerlei maatregelen om de veiligheid van politieke ambtsdragers te vergroten.

Zelfscan persoonlijke veiligheid

Politieke ambtsdragers kunnen echter zelf ook maatregelen nemen om de kans om slachtoffer te worden van intimidatie en agressie te verkleinen. Welke maatregelen dit zijn, ontdekt u met de zelfscan persoonlijke veiligheid. De zelfscan bevat 18 vragen in 4 categorieën. Deze categorieën zijn:

Veiligheid
in en om
de woning
Veiligheid
en gezin
Veiligheid
en digitale
communicatie
Veiligheid
onderweg
Icoontje Veiligheid in en om de woningIcoontje van Veiligheid en gezinIcoontje van Veiligheid en digitale communicatieIcoontje van Veiligheid onderweg


Het invullen van de zelfscan kost u ongeveer 5 minuten. Na het invullen van de vragen kunt u direct uw persoonlijke advies met veiligheidsmaatregelen downloaden.

De zelfscan is geschikt voor alle politieke ambtsdragers (gemeenteraadsleden, wethouders, burgemeesters, Statenleden et cetera).

Ga naar de zelfscan persoonlijke veiligheid

Het CCV ontwikkelde de scan in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).