Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veiligheid en zorg


Wall of Connection

Samenwerken over de domeinen van Veiligheid en Zorg heen is uitdagend en soms ook best lastig. Daarom is er deze Wall of Connection. Om te laten zien hoe anderen de samenwerking oppakken en inkleuren.

Samenwerking levert vaak nieuwe en waardevolle inzichten op. Over hoe collega’s uit het andere domein naar eenzelfde situatie kijken, hoe zij hun werk opvatten en hoe je samen betere resultaten kunt bereiken voor de mensen waar het om gaat. Je gaat op een andere manier opnieuw naar je werk kijken. Als professional verrijk je hierdoor je inzichten en vaardigheden. 

Wil je weten wie er op de Wall staan? Scroll snel naar beneden!

Samenwerken als prioriteit

Teams of organisaties die van samenwerken een prioriteit maken, hun beste beentje voor zetten en ermee experimenteren, zet het CCV graag in het zonnetje op deze Wall of Connection. Als inspiratie voor anderen en voorbeeld van hoe het kan. Dat betekent niet dat zij per definitie de beste manier van samenwerken hebben. Of dat die moet worden gekopieerd. Wel dat je van elkaar kunt leren en zien welke mogelijkheden er zijn. In het zonnetje zetten gebeurt op deze Wall of Connection, en via onze nieuwsbrief en social media kanalen. 

Ook op de Wall of Connection?

Vind jij dat jij met je team ook een plekje verdient op deze Wall of Connection? Of ken jij teams of organisaties die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet voor hun bijdrage aan een betere samenwerking tussen Veiligheid en Zorg? Laat het ons weten en stuur een mail naar veiligheidenzorg@hetccv.nl.

Filter agendaberichten

Leer elkaar vroegsignaleren

22 februari 2022

CCV-adviseur Gisèle Bool ging in gesprek met Harold van der Haar en Chris Hodenius van de gemeente Nederweert. Chris is aandachtsfunctionaris in de…

Lees meer

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid