Product toegevoegd aan winkelmand

Veiligheid en zorg


Meet & Greet Veiligheid en Zorg 19 september

Op deze Meet & Greet geven 3 prominenten een inkijkje in hun succesformule(s) en/of laatste inzichten in inspirerende en korte ‘CCV-Talks’ op het snijvlak van Veiligheid en Zorg.

Luister en ga in gesprek met onder andere Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan de Rijn en landelijk ambassadeur Veiligheid en Zorg, Gerrit van Roekel over het pluralistisch denkkader en managers van Zorg- en Veiligheidshuizen.

In een carrousel ga je bovendien concreet aan de slag om een casus uit te werken waarin zich uiteenlopende problemen voordoen. Over multiproblematiek gesproken. Het CCV biedt je handvatten om te komen tot een concreet en uitvoerbaar handelingsperspectief.

Wanneerdonderdag 19 september 2019
WaarCity Sense, St Jacobsstraat 12 Utrecht-Centrum. Klik hier voor locatie en route
Tijd9:00 – 17:00

 Meld je direct aan

Voorlopig programma 

We doen het eens anders dan anders. In plaats van een plenaire sessie en keuze uit workshops, kiest het CCV ervoor om elkaar op een andere manier te prikkelen en samen aan de slag te gaan.   

Bij aanmelding delen we je in, in programma A of B. Beide programma’s zijn nagenoeg identiek maar volgen net een iets andere route. Tijdens de lunch en de borrel ontmoet iedereen elkaar, zodat je naar hartenlust kunt kennismaken, netwerken en uitwisselen.

Programma A start met 3 korte en inspirerende CCV-Talks en stapt na de lunch op de carrousel. Programma B doet het precies andersom en start meteen met de carrousel en volgt ’s middags na de lunch de CCV-Talks. De tijden zijn onder voorbehoud. 

Programma A 

9:30–10:25 Inloop en netwerkmoment
10:30–10:35Kort welkom en opening
10:35–12:253x inspirerende CCV-Talks over de samenwerking tussen Veiligheid en Zorg, inclusief een korte pauze tussendoor
12:25–13:25 Lunch en netwerkmoment
13:30-15:35 Zoek het best passende handelingsperspectief! Stap op de carrousel en werk met een groep een complexe casus uit. In een kort tijdsbestek krijg je informatie over verschillende aspecten die een rol spelen, denk aan: woonoverlast, jeugdoverlast en multiproblematiek. Wie-o-wie bedenkt als team de beste oplossing voor de problemen en wint de samenwerkingsbokaal? 
15:45–16:00 Afsluiting met uitreiking van de samenwerkingsbokaal
16:00–17:00Netwerkmoment tijdens de borrel


Programma B

9:30–10:25 Inloop en netwerkmoment
10:30–10:35Kort welkom en opening
10:35–12:35Zoek het best passende handelingsperspectief! Stap op de carrousel en werk met een groep een complexe casus uit. In een kort tijdsbestek krijg je informatie over verschillende aspecten die een rol spelen, denk aan: woonoverlast, jeugdoverlast en multiproblematiek. Wie-o-wie bedenkt als team de beste oplossing voor de problemen en wint de samenwerkingsbokaal?
12:45–13:45 Lunch en netwerkmoment
13:45-15:403x inspirerende CCV-Talks over de samenwerking tussen Veiligheid en Zorg, inclusief een korte pauze tussendoor
15:45–16:00 Afsluiting met uitreiking van de samenwerkingsbokaal
16:00–17:00Netwerkmoment tijdens de borrel

          

Aanmelden

Meld je aan voor de bijeenkomst

Voor wie?

Werk je in het sociaal domein, bijvoorbeeld bij een dienst maatschappelijk ontwikkeling in een gemeente, als welzijnswerker, jeugdhulpverlener, jongerenwerker, maatschappelijk werker, woonconsulent? Dan is deze bijeenkomst bij uitstek voor jou bedoeld. De bijeenkomst is ook voor jou bedoeld als je bijvoorbeeld werkt als ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid, jeugdregisseur, wijkagent of reclasseringsambtenaar.

Extra profijt van deze bijeenkomst hebben? Kom dan samen met je partners, want daar leren jullie met elkaar misschien nog wel het meeste van.  

Kosten

Deelname aan de Meet & Greet is kosteloos, maar kan helaas niet vrijblijvend zijn. Het CCV maakt de nodige kosten om de bijeenkomst te organiseren. Ben je verhinderd? Laat het ons dan op tijd weten, uiterlijk 2 weken voor de bijeenkomst. Ben je op het laatste moment verhinderd, dan vertrouwen we erop dat een collega in jouw plaats komt.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met annemarie.engel@hetccv.nl