Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veilig Winkelgebied


Het CCV ondersteunt proces veilig winkelgebied

Een team van gespecialiseerde CCV-adviseurs kan ondersteunen bij de aanpak Veilig Winkelgebied, al dan niet in combinatie met het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).
Het CCV helpt lokale partijen bij het hele traject, van het opzetten van de publiek-private samenwerking tot de daadwerkelijke uitvoering van de maatregelen. 

Het CCV heeft veel ervaring met het begeleiden van publiek-private samenwerking. Bovendien is het CCV deskundig op het gebied van veiligheid in winkelgebieden en gaat daarbij volledig onafhankelijk te werk. 

Stap-voor stap helpt de adviseur om:

  • de samenwerking op te zetten
  • problemen in kaart te brengen
  • samen afspraken te maken over de aanpak.

Ook kan de adviseur advies op maat geven over beschikbare maatregelen die geschikt zijn voor het winkelgebied en de problemen die er spelen. In de afgelopen jaren heeft het CCV al honderden winkelgebieden ondersteund.

Hierdoor heeft het CCV heeft de kennis en het overzicht van maatregelen die gemeenten, politie, brandweer en ondernemers in het land inzetten. Met die kennis heeft het CCV heeft ook eigen producten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de collectieve winkelontzegging, trainingen en veiligheidsscans. 

Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat Lokale Veiligheid, telefoon 030 751 67 99, e-mail lokaleveiligheid@hetccv.nl. Zij helpen je graag verder.

 

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid