Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veilig Uitgaansgebied


Documenten Veilig Uitgaansgebied

Filter zoekresultaten

Trends Veilig Uitgaan mei - augustus 2018

03 september 2018

Het CCV volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in het uitgaansleven. In de infosheet van mei - augustus 2018 o.a.: lachgas: van zorgen naar acties en ludieke actie tegen geluidsoverlast

lees meer

Trends Veilig Uitgaan januari - april 2018

01 mei 2018

Het CCV volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in het uitgaansleven. In de infosheet van januari tot en met april 2018 onder andere: verkiezing 'Wel-zo-veilig-Award' 2018, campagne over ID-fraude in Tilburg en lachgas in opkomst onder jongeren.

lees meer

Rode lopers en spiegels

12 februari 2016

Het plaatsen van spiegels en het uitrollen van rode lopers is een effectieve maatregel om veiligheidsgevoelens tijdens het uitgaan te verhogen. Dat blijkt uit dit onderzoek naar het effect van nudges in de gemeente Hilversum.

lees meer

Rem de ontremmming

15 mei 2013

Veilig uitgaan en het garanderen van veiligheid tijdens evenementen staan in steeds meer gremia in Nederland standaard op de agenda. Zowel landelijk als lokaal worden nota's, beleidsregels, convenanten, (lokale) wetten en regels ontworpen om de veiligheid van burgers tijdens uitgaan en evenementen zoveel mogelijk te garanderen. Het terugdringen van geweld en overlast staat daarbij centraal.

lees meer

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid