Product toegevoegd aan winkelmand
 

Veilig Uitgaansgebied


Documenten Veilig Uitgaansgebied

Filter zoekresultaten

Trends veilig uitgaan mei - augustus 2020

09 september 2020

In deze infosheet van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) staan de trends in veiligheid en criminaliteitspreventie in het uitgaansleven, ten tijde van de coronacrisis, van mei t/m augustus 2020.

lees meer

Quickscan nieuwe fenomenen in het uitgaansleven

28 februari 2020

Gemeente, politie en bedrijfsleven hebben behoefte aan duiding van nieuwe veiligheidsproblemen in het uitgaansleven en aan informatie over de (effectieve) aanpak ervan. Daarom heeft het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) in 2019 in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid een quickscan uitgevoerd. In de quickscan worden de uitdagingen die er zijn helder beschreven en voorzien van aanbevelingen. Er zijn aanbevelingen op landelijk en op lokaal niveau.

lees meer

Trends veilig uitgaan september – december 2019

06 januari 2020

In deze infosheet van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid staan de trends in veiligheid en criminaliteitspreventie van september tot en met december 2019. In deze editie onder meer: drugsschaamte en alcoholballonnen; en de aanpak van doorschenken van alcohol in Rotterdam.

lees meer

Lokale veiligheid uitgaansgebieden: Case Haarlem

31 december 2019

Om geluidsoverlast in uitgaansgebieden het hoofd te bieden is een interventieaanpak ontwikkeld. Deze aanpak bestaat uit 5 fasen. De eerste 4 fasen zijn uitgewerkt aan de hand van een casus in Haarlem. In het rapport worden de uitkomsten van dit onderzoek op een rij gezet.

lees meer

Trends veilig uitgaan mei – augustus 2019

02 september 2019

In deze infosheet van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid staan de trends in veiligheid en criminaliteitspreventie van mei tot augustus 2019. In deze editie onder meer: de inzet van mystery guests in de aanpak van discriminatie aan de horecadeur en het nieuwe alcoholconvenant voor studentenverenigingen in Groningen.

lees meer

Trends Veilig Uitgaan januari - april 2019

01 mei 2019

Het CCV volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in het uitgaansleven. In de infosheet van januari tot en met april 2019 onder andere: zorgen over lachgas en aanpak alchohol en drugs naar IJslands model ›

lees meer

Trends Veilig Uitgaan september - december 2018

02 januari 2019

Het CCV volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in het uitgaansleven. In de infosheet van september tot en met december 2018 onder andere: onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag in het uitgaansleven, gastheren in Breda een succes en de stand van zaken 5 jaar na verhoging van de alcoholleeftijd.

lees meer

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid